Kenali blogger paling cantik di Malaysia
Kenali blogger paling cantik di Malaysia

Gambar kredit SINI Gambar blogger yang atas tu memang blogger terkenal... Dah lah...

Read more »

siapa tak sayang blogger cik akak
siapa tak sayang blogger cik akak

Tak sangka masih ada yang sayang kat cik akak nie...hihi... Wah kira cik akak nie dah jadi sebahagian dari hidup korang lah... Cik ak...

Read more »

Tak de idea menulis
Tak de idea menulis

Semenjak cik akak demam batuk-batuk nie.... Memang satu idea tu tak mai.... Penat lelah memang semacam je..... Entah apa yang cik a...

Read more »

icon butang like pada blog
icon butang like pada blog

Perlukah butang likes facebook dalam blog..... Mungkin ramai yang meletakkan butang likes facebook dalam blog.... Bukan butang ...

Read more »

Pencapaian blog madah cinta
Pencapaian blog madah cinta

Mengenali dunia blogging pada penghujung tahun 2012... Bersamaan tarikh 21 november 2012.. Merupakan tarikh pertama cik akak menu...

Read more »

CINTA...CINTA..CINTA
CINTA...CINTA..CINTA

Jangan bilang sayang bila kamu hanya ingin menyakiti.... Jangan bilang cinta..... Kalau niat hanya untuk mempermainkan perasaan.... ...

Read more »

Persis emma maembong
Persis emma maembong

Ashraf merasa berat hati untuk melepaskan ainnur balik ke pulau pinang kerana dia sebenarnya tidak sabar untuk menunggu isterinya bekerja...

Read more »

blogger siapa pula nie
blogger siapa pula nie

Sebenarnya cik akak korang nie memang tak sihat... Tekak sakit sangat-sangat... Siptom demam lah jawabnya..... Tapi demi korang d...

Read more »

Sinopsis : Isteri Separuh Masa
Sinopsis : Isteri Separuh Masa

Novel nie cik akak dapat dari pengembara jalanan... hadiah menang tempat kedua..hihi... Tak sangka pula menang.... Apa yang ada d...

Read more »

Header aku ke tu
Header aku ke tu

  wah-wah cik akak...apa keja yang dia buat nie... Siap tempek header sendiri...hahaha... Lawak ke apa ditengah malam bagai nie... ...

Read more »

akaun wechat
akaun wechat

Alhamdulillah...setelah seharian cik akak mencari nombor yang sesuai kat celcom center... Akhirnya cik akak berkenan dengan nombor br...

Read more »

sepagi dibandar sibu
sepagi dibandar sibu

Alhamdulillah sempat lagi cik akak menaip entri walaupun mood berblog dah macam air pasang surut nya. Kerana itulah lumrah ke...

Read more »

mohammad arif zakuan - hero baru cik akak
mohammad arif zakuan - hero baru cik akak

Read more »

wordless Wednesday : baju korporat
wordless Wednesday : baju korporat

Read more »

Bloglist
Bloglist

*bloglist* Tak pasal-pasal pula cik akak nie kan Tertiba je bloglist...hahaha... Sebenarnya cik akak kalian nie... tengah pro...

Read more »

Alhamdulillah...rezeki lagi..922 pageview semalam
Alhamdulillah...rezeki lagi..922 pageview semalam

Alhamdulillah.....syukur sangat-sangat.... Sebab korang sangat setia dengan cik akak... Walaupun kadang kala cik akak jarang terjah...

Read more »

santainnya dia
santainnya dia

Betapa cantiknya view meja cik akak nie  Hihi  Bukan apa cik akak sibuk sikit hari ini  tu meja jadi mcm tu. Yang pal...

Read more »
 
Top