10 bulan berblog....kenapa baru malam nie cik akak kenal wajah sebenar dia
10 bulan berblog....kenapa baru malam nie cik akak kenal wajah sebenar dia

Tengok-tengok... 10 bulan cik akak berblog dan ini lah kali pertama cik akak tengok adik faiz real..hihi... Entah bila dia tempek gam...

Read more »

Jumlah hits yang diterima dari "BUSUK AUTO PING"
Jumlah hits yang diterima dari "BUSUK AUTO PING"

Alhamdulillah...sempat lagi menaip entyri nie... memang tak jemu tangan menaip nie... asal je idea tu...mulalah aktif tanpa berhenti-...

Read more »

Ye! Mama ada kat sini ha...apa kes pula nie..!!!
Ye! Mama ada kat sini ha...apa kes pula nie..!!!

Rasa nak gelak je bila tengok gambar kat atas tu... Adakah cik akak nie salah seorang yang cam tu...hihi... Rasanya tidaklah...hihi...seba...

Read more »

Pendapatan nuffnang dari ogos lepas
Pendapatan nuffnang dari ogos lepas

Pendapatan Encik nuffnang untuk sebulan bulan yang lalu... semenjak aktif nuffnang..hihi... Alhamdulillah..walaupun baru 9 kali dapat...

Read more »

Entri kena review lagi..Makseh kak ieta
Entri kena review lagi..Makseh kak ieta

Kak ieta cik akak pinjam header jap okey.... Maaf mengambil tanpa kata...hihi.. Pagi tadi celik je mata cik akak.... perkara pe...

Read more »

Kalau orang puji aku cantik....apa yang harus aku buat....kena baca entri ini...baru anda tahu jawapannya
Kalau orang puji aku cantik....apa yang harus aku buat....kena baca entri ini...baru anda tahu jawapannya

Entah kenapa hati ini selalu je kata rindu..... Entah kenapa hati ini selalu je kata sayang.... Entah kenapa hati ini selalu je kata ...

Read more »

Warna nie sesuai tak untuk cik akak part 2
Warna nie sesuai tak untuk cik akak part 2

Sebelum cik akak melabuhkan tirai entri cik akak malam nie... cik akak nak kongsi berapa keping gambar yang cik akak dah edit...hahaha ...

Read more »

Blog dah ada, facebook pun dah ada...tinggal nak buka akaun wechat je lagi...
Blog dah ada, facebook pun dah ada...tinggal nak buka akaun wechat je lagi...

Tak lama lagi cik akak nak buka akaun wechat nie... Tadi tengah mencari simcard yang sesuai.... Tapi tulah tak jumpa.... Bila d...

Read more »

salam jumaat.. kasih ibu tiada tandingan
salam jumaat.. kasih ibu tiada tandingan

Read more »

Bilalah aku nak femes
Bilalah aku nak femes

Siang berganti malam... Malam berganti siang.... tapi aku tetap seperti dulu.... Datang dan pergi hanya berteman lagu...... Sam...

Read more »

Blog tak update entri umpama blog basi
Blog tak update entri umpama blog basi

Icon nie cik akak google je... Wah lama betol lah baru cik akak kuarkan  entri.... Lepas mengedit blog....buang widget yang membe...

Read more »

ragam blogger cik akak
ragam blogger cik akak

Alhamdulillah akhir dapat juga update entri  Jom santai dengan cik akak kat blog nie Gimik santai yang buat korang tak senang duduk h...

Read more »

Al-kisah bila cik akak tukar kotak komen pop up window..Blog dah jadi mantap..hahaha
Al-kisah bila cik akak tukar kotak komen pop up window..Blog dah jadi mantap..hahaha

Haha....Jin BM nie memang... Kalau dok kutuk cik akak memang mulut dia... Chewah jauh ayam dari pemanggangnya..hahaha... Waktu ...

Read more »

Makseh sebab tegur cik akak
Makseh sebab tegur cik akak

Alhamdulillah...sekarang nie cik akak dah tukar kotak komen dengan PoP Up Window...hihi.... mulanya memang cik akak ingat apa benda...

Read more »

Sinopsis : Love you Mr Arrogant
Sinopsis : Love you Mr Arrogant

Setelah cinta jannah melabuhkan tirainya semalam... Malam ini cik akak semestinya dengan aktiviti menontonnya... Kali ini dengan mo...

Read more »
 
Top