Maaf tuan blog nak masuk tidur
Maaf tuan blog nak masuk tidur

Pengumuman !!!!!! Maaf tuan blog nak masuk tidur... Penat menunggu kak long bersalin... Dan akhirnya....... Jam 11 malam........

Read more »

isteri separuh masa
isteri separuh masa

Hadiah dari pengembara jalanan  Sampai hari jumaat  Semalam dah start baca tapi masih berbaki setengah . Ingatkan nak habisk...

Read more »

mohon keredhaan ilahi
mohon keredhaan ilahi

Alhamdulilah sempat lagi untuk update entri ini. Maaf ye cik akak tak dapat bw korang. Sebab cik akak masih di hospital. Doakan kakak  ...

Read more »

Memang sah iklan nuffnang nie berhantu
Memang sah iklan nuffnang nie berhantu

Asal jam 12 je...memang sah iklan nie kuar.... malam je dia kuar.... Memang dah jadi iklan berhantu pula..... Siang elok pula...

Read more »

Nostalgia Al-kisah anak-anak sidek
Nostalgia Al-kisah anak-anak sidek

Kartun anak-anak sidek memang pernah popular satu ketika dulu... Waktu cik akak masih budak lagi.... Tapi hari ini....tia...

Read more »

7 Rahmat Disebalik Dugaan
7 Rahmat Disebalik Dugaan

Read more »

Awet Muda ke ? apa rahsia cik akak
Awet Muda ke ? apa rahsia cik akak

Serius banyak yang tertipu dengan wajah budak-budak cik akak tu... Maaf cik akak sebenarnya dah 30 tahun lah... Serius tak main ti...

Read more »

Sesuai tak warna untuk cik akak
Sesuai tak warna untuk cik akak

Entri kedua untuk hari jumaat... salam jumaat semua.... korang tengok gambar cik akak nie... sesuai tak warna ini untuk cik akak....

Read more »

Alhamdulillah...Pencapaian Semalam pasti memberikan semangat untuk cik akak berusaha lagi....
Alhamdulillah...Pencapaian Semalam pasti memberikan semangat untuk cik akak berusaha lagi....

Alamak memang sibuk betol cik akak hari nie... Hinggakan pagi tadi tak sempat nak pulish entri..hahaha.. Biasalah hari jumaat...banyak ...

Read more »

Misteri iklan Nuffnang yang berhantu
Misteri iklan Nuffnang yang berhantu

Jam 12.00 malam baru timbul iklan CPUV cik akak nie... Siapa yang nak klik-klik tengah malam... Orang semua dah tidur..... Isk-is...

Read more »

Yang dulu dengan yang sekarang
Yang dulu dengan yang sekarang

Dunia umpama persinggahan.... Dan umpama putaran roda... Kekadang di atas dan kekadang di bawah...... Dan hidup ini perlukan peru...

Read more »

blurr cik akak
blurr cik akak

Malam terlampau rajin lah pula.... habis dah blogwalking.... kecuali yang tak update entri.... klik-klik nuffnang pun dah habis... ...

Read more »

Dua blogger hensem buat cik akak terharu
Dua blogger hensem buat cik akak terharu

Orang kata hidup berblog nie perlukan pengorbanan.... Pengorbanan lah sangat cik akak kan...hihi.... Agak-agak je cik akak bercakap k...

Read more »

Pendapatan untuk hari ini..Alhamdulillah
Pendapatan untuk hari ini..Alhamdulillah

Petang-petang cam nie layan blog je kerja... Menu malam nie... kerabu mempelam, ikan sardin, sayur jagung dan telur goreng.... ...

Read more »

800 sudah
800 sudah

800 sudah.... kemain susah nak dapat... akhirnya....dapat juga...... Nak cari 1000 je lah lom tercapai.... Tunggu mesti dap...

Read more »

Blogger dan masa tidur
Blogger dan masa tidur

Blogger dan masa tidur.... Tajuk utama entri cik akak nie..... Menjadi rutin harian sebagai seorang blogger ialah..... Ta...

Read more »

" MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU"
" MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU"

Tadi tengok entri adik fizi tentang segmen nie.... Cepat-cepat je join.... Mana tahu ada rezeki kan.... klik banner nak join....

Read more »

Senarai Peserta "Segmen Follow april hingga disember ny cik akak omei" - update terkini
Senarai Peserta "Segmen Follow april hingga disember ny cik akak omei" - update terkini

http://ynarazali.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html http://ezzwir.blogspot.com/2013/05/segmen-follow-apr...

Read more »
 
Top