jiwa kacau
jiwa kacau

Rasa lemah longlai je malam nie... Tadi tengok Akademi Fantasia.... Tapi tak seperti yang cik akak harapkan.... Nak tengok bola...m...

Read more »

Semangat kami anak Malaysia
Semangat kami anak Malaysia

Gara-gara peminat Malaysia menyokong Final Pesta Bola Merdeka 2013 Secara automatiknya..... blog tidak ada entri yang dipulish......

Read more »

jiwangkah aku
jiwangkah aku

Bila jiwa ini penuh dengan kejiwangan..... Lagu-lagu cinta memang menjadi santapan cik akak...hihi... Terlebih jiwang....lagu hindu...

Read more »

aku sayang kamu semua
aku sayang kamu semua

Agak-agaknya apa yang akan jadi pada cik akak kalau cik akak buang warna purple dalam hidup cik akak..... Dengan icon comel...semua m...

Read more »

Pencarian bloglist baru
Pencarian bloglist baru

Semalaman cik akak berfikir.... cik akak nak buat pencarian baru lagi untuk bloglist cik akak nie... Maklumlah banyak bloglist cik ak...

Read more »

Nak timbang ke tak nie!
Nak timbang ke tak nie!

Wah cik akak nie perpagi dah bangun.... Bangun je depan lappy dah...hihi... wah mentangla esok free memanjang... dok bersantai je k...

Read more »

renungkanlah disebalik kasih sayang seorang lelaki
renungkanlah disebalik kasih sayang seorang lelaki

Gambar kredit SINI Tertera gambar satu keluarga yang harmoni..hahaha.. jom santai dengan gambar nie.... Adakah anda kategori ni...

Read more »

merapu lagi
merapu lagi

Adoi-adoi lama betol menyepi..... Sekarang nie memang kerap cik akak tak update entri... Lama-lama boleh berhabuk blog cik akak nie k...

Read more »

3 rasa dihati cik akak...tiada siapa yang tahu
3 rasa dihati cik akak...tiada siapa yang tahu

Bila cik akak terlampau peramah.... timbul pula rasa takut dihati ini... Takut orang salah sangka... Takut orang jatuh cinta.... ...

Read more »

Salam jumaat
Salam jumaat

Alhamdulillah.... Bertemu kembali kita pada hari yang mulia "Jumaat penghulu segala hari" Semoga hari ini bakal memberi...

Read more »

ole-ole dari blogger akak kathy rbain
ole-ole dari blogger akak kathy rbain

Semalaman cik akak tak updates entri... memang pecah rekod lah cik akak semalam... Bukan apa...malas sebab line BB punya pasal... M...

Read more »

" Segmen 1st Mama "
" Segmen 1st Mama "

Wah tak sampai seminit cik akak join segmen mama nie..hihi... Senang lagi mudah.... jomlah pakat ramai kita join sama-sama.... ...

Read more »

"Hanya janji setia" aku, engkau dan dia
"Hanya janji setia" aku, engkau dan dia

Mari adik mari abang mari kakak.... tengok cik akak buat penanda buku nie....hahaha.. Amacam ada gaya tak... Memang dah tak de ke...

Read more »
 
Top