Ragam bila berblog guna BB
Ragam bila berblog guna BB

Ragam hidup cik akak bila Boardband habis quota..... Tapi entri terus pulish...... Tunggu loading nak share........ pulish en...

Read more »

Madah buat insan tersayang...cinta pertama
Madah buat insan tersayang...cinta pertama

Di suatu saat......pasti engkau ada penggantinya.... Dan di setiap ruangan nafasku.... Ku sebut nama mu selalu.... Sekali aku menut...

Read more »

Bila aku berangan-angan, tolong kejutkan aku, dari aku terlena lagi
Bila aku berangan-angan, tolong kejutkan aku, dari aku terlena lagi

Suatu petang cik akak berangan-angan...... La dah macam karangan pula entri cik akak nie kan....hahaha.... Tak cik akak nak story a...

Read more »

Mencari 100k untuk hantaran nikah...hahaha
Mencari 100k untuk hantaran nikah...hahaha

Selama 9 bulan menjadi blogger inilah hasilnya.... Tak lama lagi kuntum akan bertukar menjadi bunga..... Benih akan menjadi buahnya.....

Read more »

Hanya RM1.00 nak buat apa?
Hanya RM1.00 nak buat apa?

Jam 2 petang dah rupanya.... ingatkan masih pagi tadi.... baru sekarang cik akak nak merapu kat blog nie.... Semalam pening menyeng...

Read more »

Maaf...no facebok no blogspot
Maaf...no facebok no blogspot

Kenapalah dengan cik akak nie..... Apa hal nie.... dari tadi cik akak on off je blog cik akak nie.... Nak santai jejalan bl...

Read more »

Kampung Girl
Kampung Girl

Maaf ye tadi cik akak sibok menonton drama nie... Memang tak miz nie...hahaha... Jalan citer memang oshem... InsyaAllah lepas...

Read more »

santai lagi
santai lagi

Jauh-jauh si punai melayang.... Jauh lagi pipit mencari isteri.... Sejauh mana dirimu wahai sayang.... Akan ku kenang sampai mati.....

Read more »

Aku kalah lagi dengan cinta...Tapi aku bangkit balik dengan erti hidup "Bersyukur dan Menghargai"
Aku kalah lagi dengan cinta...Tapi aku bangkit balik dengan erti hidup "Bersyukur dan Menghargai"

Salam jumaat semua.... Kata-kata kat bawah tu cik akak jumpa kat facebook adik saudara cik akak... Tengok hebat budak-budak sek...

Read more »

Promosi menu tab untuk akaun 8share cik akak
Promosi menu tab untuk akaun 8share cik akak

Alhamdulillah....selesai juga urusan cik akak nak berbeli barang hantaran cik akak.... Cik akak nak kawin ke? Apa kes nie tertiba je nak...

Read more »

cik akak dapat Samsung Galaxy tab 2.0 dari adik chik
cik akak dapat Samsung Galaxy tab 2.0 dari adik chik

cik akak dah ada tab dah nie... adik yang tolong belikan.... Biarpun tak secanggih mana... tapi cik akak tetap suka sebab adik ya...

Read more »

Pemenang "Segmen santai september by cik akak"
Pemenang "Segmen santai september by cik akak"

Alhamdulillah pencarian akhirnya berjaya juga.... tak sangka masa 24 jam seramai 57 orang yang join... korang memang terbaik tau......

Read more »

Segmen santai september by cik akak dah tamat
Segmen santai september by cik akak dah tamat

Cik akak curi masa sekejap ye encik boss. hahaha...sebab nak umumkan segmen santai september dah tamat...hihihi Jangan join lagi ta...

Read more »

Segmen Santai September by Cik akak
Segmen Santai September by Cik akak

Alhamdulillah sekali lagi terdorong untuk buat segmen... Segmen nie memang santai sesangat... Tak susah pun... tutup mata pun boleh...

Read more »

pengumuman segmen
pengumuman segmen

Horey...habis juga senarai peserta yang cik akak listkan... Tunggu penyertaan yang seterusnya...hihi... Semoga anda bertuah..... ...

Read more »

Senarai peserta "segmen santai september by cik akak"
Senarai peserta "segmen santai september by cik akak"

Segmen santai september by cik akak Golek-golek si ayam katik.... Molek lagi cik akak ini.... siapa kata cik akak tak cantik.... ...

Read more »
 
Top