Santapan Malam cik akak
Santapan Malam cik akak

lelaki dan perempuan memang dilahirkan dengan sifat dan sikap yang berbeza-beza... Kerana Allah memang mahu kita hidup saling melengkapi...

Read more »

Pilih jangan tak pilih
Pilih jangan tak pilih

Gambar kredit SINI Lama betol tak tengok duit A tu...hihi... Lama dah tak de duit tu kan...hihi.... Biasa tengok yang B dengan ...

Read more »

Duit Masok lagi nie...Terima Kasih Nuffnang
Duit Masok lagi nie...Terima Kasih Nuffnang

Alhamdulillah...pagi 31.08.2013 sempena kemerdekaan nie.... Rasanya...inilah kali ketiga 30 kali cik akak menyambut kemerdekaan... Ka...

Read more »

Google berubah wajah  - Kemerdekaan Malaysia
Google berubah wajah - Kemerdekaan Malaysia

Wah google pun Merdeka juga.... Salam merdeka untuk semua rakyat Malaysia..... Lagu Negaraku Junjungan Kami.... Rakyat Malaysia...

Read more »

Ragam anak Malaysia
Ragam anak Malaysia

Gambar cik akak ambil dari 8share...hihi... Suka tengok dan lepas nie siap nak buat entri...hihihi... Situasi satu.... "Gostan...

Read more »

Nak kata apa jejaka hensem
Nak kata apa jejaka hensem

Salam jumaat semua.... Adik hensem cik akak jom layan nie... Lepas nie apa kata korang.... Tersenyum-senyum cik akak tengok... Se...

Read more »

Kat facebook banyak apa ?
Kat facebook banyak apa ?

Kenapalah kat facebook.... Bila nampak perempuan cantik sikit... mulalah gatal kemain... Memang nak mengorat je kerjakan...... ...

Read more »

Blogger yang paling perasan comel
Blogger yang paling perasan comel

Inilah blogger yang paling perasan.... Perasan yang dialah paling comel.... Tapi kenapa hari nie...gambar dia lain macam je... Apa ...

Read more »

Blogger femes uncle PCL tegur cik akak..KENAPA YE ?
Blogger femes uncle PCL tegur cik akak..KENAPA YE ?

Alhamdulillah dah petang rupanya... Sibuk-sibuk cik akak key in maklumat budak tahun satu nie... Tak sangka pula sampai tak sedar jam...

Read more »

Bila cik akak tersalah taip...inilah jadinya
Bila cik akak tersalah taip...inilah jadinya

Pagi-pagi cik akak dah macam nak gelak...hihi.. Entri yang cik akak taip semalam... banyak typo yang salah.... Bila baca balik pagi...

Read more »

Semakin hari semakin sayang
Semakin hari semakin sayang

Alhamdulillah makin hari makin banyak adik-adik baru yang sayang cik akak tu... makseh adik-adik... Sebab sudi luangkan masa komen en...

Read more »

Nostalgia kehidupan lampau cinta dan kerjaya
Nostalgia kehidupan lampau cinta dan kerjaya

Malam nie cik akak terlebih jiwang ke apa.... Tadi pulish lagu putih-putih melati tu... Dah sekarang nie nak citer pula kenangan yang...

Read more »

Putih-putih melati...pastiku pilih abang...
Putih-putih melati...pastiku pilih abang...

Siapa bilang aku seperti dia Siapa bilang aku cintai dia Sesungguhnya aku tak benar-benar cinta Kerna kau tak seputih melati ...

Read more »

jom kita blogwalking
jom kita blogwalking

Amacam malam nie kawan-kawan... Tak marathon join segmen ke.... Malam rabu nie tak de apa-apa nak buat... Jom lah marathon join seg...

Read more »

Dapat duit 8share & duit raya dari cik misya
Dapat duit 8share & duit raya dari cik misya

Murah betol rezeki cik akak hari nie.... Dah lah dapat rezeki dari 8share.... Duit tu pun dah stay dalam akaun cik akak... Alhamdulil...

Read more »

Nak tempek gambar je
Nak tempek gambar je

Gambar kredit : SINI Lawak pula tengok gambar nie... Operasi pencarian makhluk asing yang tinggal di kepala..hihi... Pa...

Read more »

Dapat income cash out yang pertama dari akaun 8share....rindok hati kata orang sarawak
Dapat income cash out yang pertama dari akaun 8share....rindok hati kata orang sarawak

horey...cik akak dapat duit sudah.... Wah inilah kali pertama cik akak dapat duit dari berblog...hihi...rindok hati kata orang sara...

Read more »

Nak bajet femes tirulah macam cik akak...Ada class gitu
Nak bajet femes tirulah macam cik akak...Ada class gitu

Malam nie rasanya cik akak nak nak sharekan tips-tips cik akak gunakan dalam menaikkan peminat dan pembaca blog cik akak... Bukan nak k...

Read more »

Andai suatu saat aku terluka....Labuhkan payung cintaku hanya padaMU
Andai suatu saat aku terluka....Labuhkan payung cintaku hanya padaMU

Cinta nie umpama sekuntum bunga..... bila ia mekar..... Wangi menyapa...... Seri tampak menerjah...... Indahnya cinta....... ...

Read more »

Rezeki follower blog madah cinta
Rezeki follower blog madah cinta

Selamat malam semua..... Korang tengok cik akak baru nak berupdate blog nie.... Sebenarnya cik akak nie sibuk sikit....hahaha.... Buk...

Read more »
 
Top