aKu kenal kamu...kamu kenal aku.
aKu kenal kamu...kamu kenal aku.

Blogger yang penuh dengan madah cinta yang merapu... Dikehendaki...layan pantun cik akak versi buatan hasil orang sarawak lah...hihi...

Read more »

siapakah yang paling cantik
siapakah yang paling cantik

Tomel tak sayang... Kalau saya comel.... korang pun apa kurangnya...hihi... Kalau dah comel tu.... tolong...

Read more »

engko terjah aku tak terjah..pendapat korang
engko terjah aku tak terjah..pendapat korang

Tersensitif pula cik akak tengok citer hindustani nie..hahaha Tu lah sebabnya cik akak sepi serupa di telan batu belah batu bertangkup....

Read more »

Apa komen anda tentang gambar nie
Apa komen anda tentang gambar nie

Apa komen ada tentang sijil penyertaan cik akak nie...hihi... Maaf ye cik akak guna A4 je... sebab takut warna tak nampak pula bila g...

Read more »

CPUV keempat dari Encik Nuffnang yang hensem
CPUV keempat dari Encik Nuffnang yang hensem

Alhamdulillah....bernyawa lagi blog cik akak nie rupanya... Mungkin ada ynag tertunggu-tunggu entri cik akak nie... Maklumlah cik aka...

Read more »

Siapa nak jadi jutawan..cepat baca entri cik akak nie..iklan promosi nie
Siapa nak jadi jutawan..cepat baca entri cik akak nie..iklan promosi nie

Kalau nak cepat kaya... jom lah dengar pengumuman cik akak nie...hihi... Bak tingkatkan earning cara laju dan terbaik... Senang je....

Read more »

Jangan kacau CBOX cik akak..GERAM
Jangan kacau CBOX cik akak..GERAM

Malam nie memang rasanya panas sesangat... bukan sebab panas cuaca eh... Panas hati nie... cepat-cepat cik akak bawa bersabar... ...

Read more »

Rindunya kat dia
Rindunya kat dia

Alahai anak sedara cik akak sakit kat kampung... Tadi cik akak baru je terima mesej dari adik bongsu cik akak... Ciannya....kata ad...

Read more »

Al-kisah 1001 petang malin kundang
Al-kisah 1001 petang malin kundang

Jam 3.30 petang cik akak beria-ia dah plan nak balik rumah... Tepat sekali jarum jam ke arah yang cik akak idam... Terus cik akak kem...

Read more »

Hits kat nuffnang, Top kat blog dan klik-klik cinta
Hits kat nuffnang, Top kat blog dan klik-klik cinta

  Gara-gara cik akak nie telampau rajin nak menyemak kerja-kerja dan tugasan kat blog.... Dengan semangat yang down gini... Bab nie r...

Read more »

Indahnya bicara buat santapan hati nurani
Indahnya bicara buat santapan hati nurani

Alhamdulillah cik akak datang lagi... Walaupun hanya untuk seketika.... Sekadar menaip untuk perkongsian... Semoga apa yang cik aka...

Read more »

penat semalam tak hilang lagi
penat semalam tak hilang lagi

Salam keindahan jumaat... Maaf ler mungkin terlambat cik akak nak mengupdates entri nie.. Maklumlah mood nak berblog bulan nie.. Me...

Read more »

Review novel buat Blogger adik Yumida Huda
Review novel buat Blogger adik Yumida Huda

Dua novel nie cik akak baru beli tau... bukan untuk cik akak tau... Tapi untuk adik Yumida Huda yang menang mini giveaway cik akak hari...

Read more »

Rindunya pada si ted
Rindunya pada si ted

Mesti ada yang perasan kan... Lama betol si teddy cik akak tak muncul di blog cik akak nie kan.... bukan apa si ted cik akak tu tenga...

Read more »

kenapa nie
kenapa nie

malam nie korang buat apa ke? cik akak nie tak tahu nak buat apa... Nak taip entri pun modal ke arah satu fakta tak de...hihi... Ga...

Read more »
 
Top