Terlampau minat purple
Terlampau minat purple

Alhamdulillah....cantik betol pemandangan nie kan... Nampak memang realiti kan...tapi tau tahu... Kebarangkalian wujud ke tidak.......

Read more »

Nota pagi dari cik akak
Nota pagi dari cik akak

Semalam cik akak tak jejalan blog korang tau... Sebab cik akak sibuk tengok kampung girl... Lepas tu sibuk lagi layan Qarina.... Be...

Read more »

Makin kita klik makin bertambah lah pula...makseh ye
Makin kita klik makin bertambah lah pula...makseh ye

Pada mulanya...gembiranya cik akak dah penuhkan tabungan cik akak... Walaupun cuma RM50.00... Memang dah dapat cash out... Tapi c...

Read more »

Jom kita berbuka puasa
Jom kita berbuka puasa

Petang nie...menu berbuka cik akak simple je.... bihun goreng dengan yokis je...hihi... Yokis tu telur rebus...hihi... Jangan ter...

Read more »

Dah boleh cash out tak kalau cam nie
Dah boleh cash out tak kalau cam nie

Korang tengok lah dekat-dekat sini... 8share cik akak dah boleh cash out kan... RM50.00 tu...hihi.... Korang makseh coz sudi klik...

Read more »

Bila penat mengantok nielah yang cik akak buat
Bila penat mengantok nielah yang cik akak buat

Tengah mengantok mata ke... Kalau mengantok... jom kita senaman sama-sama.... Jom lah....gempak bersama cik akak... Bila kita...

Read more »

996 pageview semalam kurang 4 mata je lagi nak capai target 1000
996 pageview semalam kurang 4 mata je lagi nak capai target 1000

Semenjak dua menjak nie... Memang kerja cik akak hari-hari tengok pageview... Bukan nak tayang bajet menyombong... Tapi hakikat n...

Read more »

Jangan kacau aku
Jangan kacau aku

Gambar semata-mata minta ihsan encik google yang baik hati..hihi.. Sebenarnya dah dua hari cik akak bershopping bagai nie.. Tapi ...

Read more »

Bila jejalan berkenan pula dengan si dia
Bila jejalan berkenan pula dengan si dia

Alhamdulillah...inilah malam pertama cik akak tak merungut bagai... Maklumlah bb cik akak dah laju balik... Dengan sepantas kilat je ...

Read more »

cik akak nak buat gimik lagi malam nie
cik akak nak buat gimik lagi malam nie

Alhamdulillah....line cik akak dah okey nie.... insyaAllah malam karang nak terjah blog satu persatu...hihihi... Lama betol cik akak ...

Read more »

cik akak beli dua beg tangan comel lagi cute
cik akak beli dua beg tangan comel lagi cute

Tengok cik akak jalan sekejap je tadi.... Udah meragam nak berbeli.... Cik akak bukan tak berjimat.... Tapi bila tengok benda comel...

Read more »

geram
geram

Geramnya cik akak nie... Cik akak nak bayar bil....tapi cimb click tak nak support pula... Adoi.....topup nie belom lagi isi.... me...

Read more »

mengantok penat dalam waktu yang sama
mengantok penat dalam waktu yang sama

Semalam gara-gara cik akak sibuk dengan rutin shopping cik akak.. Secara automatik pageview cik akak hari demi hari susut... hingga...

Read more »

Bila hantu minyak wangi dah berbeli..
Bila hantu minyak wangi dah berbeli..

Kalau dah nama hantu... memang hantu lah kan...hihi... Bukan cik akak nak cakap hantu raya ke apa... Nie lah...cik akak nie kan hantu...

Read more »

Tengok-tengok cik akak beli apa gi shopping tadi
Tengok-tengok cik akak beli apa gi shopping tadi

Maaf lah ye...cik akak baru sempat nak updates entri nie... Tadi gi shopping jap dengan akak angah...hihi... Biasalah dekat-dekat nak...

Read more »

Akhirnya : Sayang 3 dalam 1 jatuh ke tangan pemiliknya
Akhirnya : Sayang 3 dalam 1 jatuh ke tangan pemiliknya

Alhamdulillah sayang 3 dalam 1 pun dah sampai ke tangan yang bertuah... Rasanya baru hari ini cik akak dapat masuk belog deqla... Bukan...

Read more »

Akhirnya "sayang sekelip mata " jatuh cinta kepada pemiliknya
Akhirnya "sayang sekelip mata " jatuh cinta kepada pemiliknya

Akhirnya jatuh sayang juga kat dia... Alhamdulillah novel sayang sekelip mata sampai ke tangan bertuah adik mieza.. Sebabnya memang aga...

Read more »

Santai di hari rabu
Santai di hari rabu

Jom santai dengan gambar yang cik akak sedut masuk blog cik akak nie.. Gambar google je... "  Biarpun kita selemah si kura-kura....

Read more »

Contest Ramadhan & Raya by cik akak _ TAMAT
Contest Ramadhan & Raya by cik akak _ TAMAT

banner kredit  KathyRbain Alhamdulillah.... syukur sangat-sangat...contest cik akak berjalan lancar... Walaupun banyak syar...

Read more »

" Contest Ramadhan & Raya by Cik akak "
" Contest Ramadhan & Raya by Cik akak "

Bissmillahirahmanirahim . Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest.. Contest nie berlangsung 2 minggu s...

Read more »
 
Top