Ramadhan Giveaway by ZZ
Ramadhan Giveaway by ZZ

Klik banner nak join okey... hadiah menarik... syarat pun senang je..hihi.... cik akak tag ..... Mama , akak Kathy &...

Read more »

Layan je lah
Layan je lah

Lain rasanya bila cik akak mempulish entri tanpa gambar.... kebiasaan gambar tu lah cik akak suka... Walaupun tiada kaitan dengan entri...

Read more »

Alahai susahnya nak Blogwalking nie
Alahai susahnya nak Blogwalking nie

Entah apa yang harus aku lakukan..... Perlukan aku mengeluh..... Memberontak.... Oh mungkin tidak.....aku perlu sabar..... Kena...

Read more »

GIVEAWAY dari blog KISAH SEORANG PENGEMBARA JALANAN
GIVEAWAY dari blog KISAH SEORANG PENGEMBARA JALANAN

Semangat menaip entri kembali lagi... Walaupun cik akak tak punyai volume yang mencukupi... Tapi semangat berblog tetap ada..hihi.... ...

Read more »

70K malam ini milik cik akak...
70K malam ini milik cik akak...

La berbunga-bunga hati cik akak malam nie tau... Tak sangka pageview cik dah angka 70K... Nie semua berkat campur tangan adik-adik ...

Read more »

Bila broadband habis volume....jawabnya emmm
Bila broadband habis volume....jawabnya emmm

Malam nie...cik akak tak tahu nak buat apa... Nak blogwalking.....bb habis volume pula... So cik akak kena manjakan diri dengan sabar...

Read more »

Melentur buluh biarlah dari rebungnya
Melentur buluh biarlah dari rebungnya

Ini gambar anak sedara cik akak tau...hihi... Tempek sini jap....cik akak bukan nak cerita soal anak sedara cik akak.... "Mele...

Read more »

Tolong klik boleh tak
Tolong klik boleh tak

http://coolstuffcdn.com/share/my/3086/3687246 http://coolstuffcdn.com/share/my/3047/3687268 http://coolstuffcdn.com/share/my/3058/3...

Read more »

Tengok-tengok menjadi nie..percubaan yang pertama
Tengok-tengok menjadi nie..percubaan yang pertama

Sebelum anda membaca...dermalah untuk tabungan cik akak tu... Cik akak tak paksa......yang penting ikhlas di hati... Hari nie...1...

Read more »

Salam jumaat dengan 4 kata-kata indah
Salam jumaat dengan 4 kata-kata indah

Read more »

Layakkah aku Menyintai atau dicintai
Layakkah aku Menyintai atau dicintai

Gambar kredit encik google Cinta umpama makanan untuk kita hidup... Tanpa cinta siapalah kita... Hebat betol cinta ini mampu ...

Read more »

Siapa tak kenal cik akak nie...muka banyak senyum...manja terlebih pula...bukan kategori gedik ok
Siapa tak kenal cik akak nie...muka banyak senyum...manja terlebih pula...bukan kategori gedik ok

Kali nie cik akak nak promosi tudung bawal yang ada 4 tone corak & warna..hihi.. Promosi raya ya...cik akak tak jual..cuma nak prom...

Read more »

Segmen klik-klik duit raya by www.cikyaya.my
Segmen klik-klik duit raya by www.cikyaya.my

klik banner untuk join.. due date 25 July 2013 ( 3pm) Orang kata tak payah buat entri.. cik akak pula sibok nak buat entri..hah...

Read more »

hari permulaan untuk si manis rupawan
hari permulaan untuk si manis rupawan

Alhamdulillah....hari ini merupakan permulaan lagi untuk cik akak mengerjakan ibadat puasa... Walaupun terhenti akibat cuti-cuti ma...

Read more »

Malam ini cik akak cuti lah
Malam ini cik akak cuti lah

Selamat malam semua.... Malam nie cik akak nak cuti dari berblog lah.... Cik akak mengantok tahap dewa...hihi.... Jangan marah ...

Read more »

Menu berbuka cik akak
Menu berbuka cik akak

Ceriakan hari-hari anda dengan menu berbuka cik akak nie...hihi.. Maaf lah tak hebat sangat... Tapi mesti buat anda nak terliur.......

Read more »

menu santai je
menu santai je

Selamat petang semua.... Dah santai ke blog cik akak kan.... Petang nie berbuka makan nie je...hihi... sebab barang dalam ais box d...

Read more »

Promosi lagi
Promosi lagi

Cik akak nak promosi contest nie balik... Memandangkan tinggal berapa hari je lagi nak tamat.... Yang belom join...cepat-cepat... Banyak...

Read more »

Berkawin di usia muda
Berkawin di usia muda

Sebenarnya semalam cik akak nak taip entri nie... Tapi memandangkan cik akak sibuk memanjang... Terpaksalah cik akak tangguh je niat as...

Read more »
 
Top