Siapa nak kad raya free dari cik akak
Siapa nak kad raya free dari cik akak

Banyaknya segmen kad raya nie... Untungnya jadi blogger nie..... Dapat hadiah pun dapat.... Bila raya je dapat pula kad raya.... ...

Read more »

Korang ada tak handphone macam nie..Murah je
Korang ada tak handphone macam nie..Murah je

JOIN KLIK SINI Ini handphone cik akak...hihi... Walaupun murah nak bagai... Yang penting dapat mesej dan call... Tak rugi ...

Read more »

Bila si teddy bermaharaja lela
Bila si teddy bermaharaja lela

KLIK SINI & SINI Santai bersama teddy cik akak ok... Selamat berbuka puasa semua.... cik akak pun nak merasa juga sungkey deng...

Read more »

Bila cik akak jatuh cinta....Inilah yang cik akak lakukan..Maaf kalau cik akak sentiasa mengujimu sayang
Bila cik akak jatuh cinta....Inilah yang cik akak lakukan..Maaf kalau cik akak sentiasa mengujimu sayang

KLIK SINI & SINI Bila aku jatuh cinta.... Perkara pertama yang cik akak ingat.... Adakah dia memang di takdirkan untuk aku...

Read more »

Bila anda jatuh cinta....apa yang harus anda lakukan
Bila anda jatuh cinta....apa yang harus anda lakukan

Klik SINI & SINI Gambar google je.... Dah nak petang baru cik akak updates entri tau... Cik akak nie...memang mengalahka...

Read more »

Kalau aku jatuh cinta...Adakah engkau akan sayang aku sampai bila-bila
Kalau aku jatuh cinta...Adakah engkau akan sayang aku sampai bila-bila

KLIK SINI & SINI CONTEST & MINI GIVEAWAY MASIH BERLANGSUNG Ya Allah betapa penatnya mata ini.... Kantok cik akak belom hi...

Read more »

Santai bersama cik akak & Teddy Bear purple
Santai bersama cik akak & Teddy Bear purple

Selamat petang.... Cik akak belom sempat lagi BW nie... InsyaAllah malam nanti BW rakan ok...tunggu kehadiran cik akak ok.... Jangan ...

Read more »

Hari nie dia nampak hijau lah sayang
Hari nie dia nampak hijau lah sayang

KLIK SINI & SINI JOM JOIN   Alhamdulillah....baru terupdates entri cik akak nie... Maklumlah encik BB cik akak nie meragam... ...

Read more »

Jumaat Pertama di bulan Ramadhan
Jumaat Pertama di bulan Ramadhan

Alhamdulillah esok masuklah hari ketiga puasa... Terasa nikmat berpuasa..... Walaupun sekarang nie...tengah bercuti-cuti Malaysia...hih...

Read more »

Perubahan Hadiah untuk contest ramadhan & raya by cik akak
Perubahan Hadiah untuk contest ramadhan & raya by cik akak

KLIK SINI UNTUK JOIN KLIK-KLIK RAMADHAN SINI Kepada peserta Contest Ramadhan & Raya cik akak... Cik akak memohon maaf di atas...

Read more »

Tak perlu sedih Bila putus cinta..Sepatutnya kita bersyukur
Tak perlu sedih Bila putus cinta..Sepatutnya kita bersyukur

Klik join contest ramadhan....KLIK SINI Mini GiVeaway klik-klik ramadhan SINI Alhamdulillah bernafas juga akhirnya entri cik aka...

Read more »
 
Top