Tips-Tips mencari lelaki yang setia
Tips-Tips mencari lelaki yang setia

Pinjam gambar hairul azreen jap ye.... Jangan jeles ya...hihi.... Sebenar cik akak nak sharekan tips-tips mencari lelaki yang s...

Read more »

Segmen Doodle Comel by Fizgraphic
Segmen Doodle Comel by Fizgraphic

klik banner nak join  Cik akak tag Mizz Aiza & Adik Nies nickmane nama : cik akak   warna baju : hijau epal  tudung : hija...

Read more »

Promosi fanpage
Promosi fanpage

Tekan SINI   untuk likes..tak pon boleh klik gambar bawah nie... Tu pun kalau sudi...tiada paksaan dalam menlikeskan diri..hahaha ...

Read more »

santai dengan koleksi novel cik akak
santai dengan koleksi novel cik akak

Sedih je layang citer hindustani nie..hahaha mana tak sedih....kamu tengok lah sendiri..hahaha.. Malas cik akak nak citer :) Buat cik...

Read more »

Ku sapu air mata perpisahan
Ku sapu air mata perpisahan

Lagu nie...cik akak tujukan khas buat insan yang mengenali diri cik akak.... Kepada yang tengah putus cinta.....jom dengar lagu pilihan...

Read more »

"first giveaway by ecah khalili"
"first giveaway by ecah khalili"

Jom join ramai-ramai... klik banner... makseh kepada adik-adik cik akak yang tag cik akak nie... tag http://kisahsidairy.bl...

Read more »

Cinta tersemai di lipatan hatiku
Cinta tersemai di lipatan hatiku

Cinta...... Tersemai sudah di dalam hati.... Tanpa ragu.... tanpa sedikit pun rasa segan..... Kenapa harus ada rasa cinta.......

Read more »

Lirik Lagu Setia Itu Menyakitkan – Angkasa Band (Ost Teduhan Kasih)
Lirik Lagu Setia Itu Menyakitkan – Angkasa Band (Ost Teduhan Kasih)

Lirik Lagu Setia Itu Menyakitkan – Angkasa Band (Ost Teduhan Kasih) Jangan terlalu mendalami tentang cinta Bila tak bisa menerima keg...

Read more »

Tabiat posisi tidur cik akak
Tabiat posisi tidur cik akak

Tidur nie perkara wajib untuk kita.... Dengan tidur kita dapat merehatkan badan... Malahan sekali gus dapat merehatkan minda dari b...

Read more »

"1st Mini GA by Random Rainbow"
"1st Mini GA by Random Rainbow"

Thank sayang-sayang semua...coz sudi jemput cik akak... Macam vip lah pula...perasan betol cik akak kan.... takpe-takpe yang pentin...

Read more »

My hero My love
My hero My love

Read more »

kekasih ku tengah tunggu tu
kekasih ku tengah tunggu tu

Rutin malam nie...memang menonton okey... selamat tinggal belog... kekasih ku tengah tunggu tu..hihi

Read more »

" Segmen Follow April hingga Disember 2013 by cik akak omei "
" Segmen Follow April hingga Disember 2013 by cik akak omei "

*** Entri Sticky Post *** entri terbaru boleh scroll kat bawah ... Selamat malam semua... Sekali lagi cik akak datang...

Read more »

Jom makan tembikai
Jom makan tembikai

nampak sopan je gambar nie kan.....hihi..Tapi lepas nie Ayu nya si dia makan......agaknya siapa oh??? Wah habis ...

Read more »

Segmen Topup 3 Hari Bersama AkuBahrain
Segmen Topup 3 Hari Bersama AkuBahrain

Jom join Segmen Topup dari akubahrain.com kali ke-2 Segmen ini akan berlangsung selama 3 hari sahaja mulai pada jam ini. T...

Read more »

belajar buat butang likes dalam entri
belajar buat butang likes dalam entri

Alhamdulillah...... Selama enam bulan bagai cik akak belajar buat blog... Hari nie baru dapat ilmu nie pula...hahaha orang yang sibok...

Read more »

santai post ala-ala model lah konon..hahaha
santai post ala-ala model lah konon..hahaha

Jom santai bersama cik akak... Semangat hari jumaat datang balik... dengan perangai yang keanak-anakan tu.... serius peduli apa cik a...

Read more »

7 Bulan dah blog purple nie....sayang awak purple
7 Bulan dah blog purple nie....sayang awak purple

Bahagia datang tatkala hatiku resah.... Senyuman terukir pengubat hati..... Rasa sayang seribu kali madah..... bila melihat...

Read more »

Siapalah kita untuk memilih cinta
Siapalah kita untuk memilih cinta

Cinta itu tulus dan suci.... cinta memang tak pernah mengkhianati kita..... Cuma manusia yang selalu mengkhianati... Menyakiti d...

Read more »
 
Top