Antara Gadis
Antara Gadis

Waktu mandi tadi.... cik akak layan lah lagu nie... asal mandi je....memang tu lah kejanya..... hahaha.....biasa kalau bab menyanyi...

Read more »

wahai mutiara cinta yang suci dan halal
wahai mutiara cinta yang suci dan halal

Wahai mutiara cinta..... Engkaulah perhiasan hati.... Engkau lah juga perhiasan sayang..... Tatkala kasih datang menyapa... Tat...

Read more »

layan citer donggeng putera katak
layan citer donggeng putera katak

Hari sabtu...... cik akak layan citer dongeng nie... hahaha....seruis macam budak-budak..... tapi cik akak suka tengok..... jom lah...

Read more »

Haraf Maaf
Haraf Maaf

Harap maaf bagi sesiapa yang terklik entri cik akak yang bertajuk " Simple GiveAway 3 Hari Bersama Blog Madah Cinta " e...

Read more »

Hidup upama lampu isyarat
Hidup upama lampu isyarat

Hidup ini umpama lampu isyarat..... Merah kita berhenti...... Kuning untuk peingatan kita...... Hijau kita jalani..... wah he...

Read more »

Di suatu petang yang melucukan
Di suatu petang yang melucukan

Beri laluan...beri laluan.... cik akak nak tumpang lalu nie... hahahaha....... Sebenarnya cik akak nak citer satu kisah di ...

Read more »

Segmen Topup By Hakim Faiz
Segmen Topup By Hakim Faiz

Segmen Topup By Hakim Faiz Harap korang semua support and join ye. Dilancarkan beberapa hari saja Hadiah Topup RM5 ...

Read more »

Aku menangis syukur tatkala DIA memberikan aku peluang untuk merasai keindahan jumaat
Aku menangis syukur tatkala DIA memberikan aku peluang untuk merasai keindahan jumaat

Salam Jumaat...salam yang paling indah.... Semoga hari ini dah jumaat bakal datang... Aku masih merasai....Alhamdulillah dengan l...

Read more »

Bila peminat tegar purple buat buku resepi
Bila peminat tegar purple buat buku resepi

Abaikan gambar cik akak... tengok buku yang cik akak pegang tu...tu lah bakal buku resepi kek cik akak ...hihi Tengok gimik sa...

Read more »

Review follower 999 & 1000
Review follower 999 & 1000

Alhamdulillah Allah masih bagi kesempatan untuk cik akak menaip diruang entri cik akak nie...malam nie cik akak rajin lah....bukan rajin ma...

Read more »

Cik akak nak buat giveaway singkat
Cik akak nak buat giveaway singkat

Rasanya cik akak nak buat give away singkat lah... korang nak  join ka...hihi... cik akak buat sebagai tanda penghargaan kepada rakan...

Read more »

Akhir berjaya juga
Akhir berjaya juga

Alhamdulillah....akhirnya.... target cik akak melepasi apa yang cik akak inginkan.... Terima kasih yang Allah.... Terima kasih ju...

Read more »

Siapakah follower yang ke 999 dan 1000 belog madah cinta cik akak
Siapakah follower yang ke 999 dan 1000 belog madah cinta cik akak

Alhamdulillah....hampir memecah target dah follower cik akak nie... Sebenar cik akak target dalam 6 bulan pertama.... Follower cik ...

Read more »

Wahai manusia itu....Jangan sekali menyakiti
Wahai manusia itu....Jangan sekali menyakiti

Melihat pada kehidupan.... Manusia nie memang tak sah kalau tak menyakiti.... Susahkan kalau ada manusia... tapi bertuankan nasfu s...

Read more »

Nak Jadi gajah ke semut ke...yang mana pilihan anda
Nak Jadi gajah ke semut ke...yang mana pilihan anda

Kan tadi cik akak ada post gambar anak gajah nie...hihi... Gajah tak warna purple okey.... Tapi cik akak warna ala-ala purple git...

Read more »

Dapat minyak wangi free serius suka....Antara barang yang cik akak minat tau
Dapat minyak wangi free serius suka....Antara barang yang cik akak minat tau

Minyak wangi Ed. Pinaud 1830 paris.... cik akak dapat minyak wangi free... hihi....ingat minyak wangi murah tadi... rupa maha...

Read more »

Gajah dengan semut nie nak buat apa oh??????
Gajah dengan semut nie nak buat apa oh??????

Apa kes tu ....tertiba je taroh gambar gajah bagai eh... Nak buat taman bina ke nie.... Tak pun zoo negara...hihi.... jangan la...

Read more »

Fesyen tudung mana yang menjadi pilihan anda
Fesyen tudung mana yang menjadi pilihan anda

Fesyen 1.... Fesyen 2 Fesyen 3 Fesyen 4 Fesyen 5 Fesyen 6 Fesyen 7 Fesyen 8 ...

Read more »

Kelebihan orang pendiam...jom baca
Kelebihan orang pendiam...jom baca

Tiada siapa pun yang menginginkan untuk jadi seorang yang pendiam.... Malahan tidak mahu untuk begitu.... Tapi hakikatnya kita tak b...

Read more »

Orang pendiam nie hebat...tapi????
Orang pendiam nie hebat...tapi????

Orang pendiam nie hebat..... Tatkala membuka mulut.... Ayat-ayat memang hebat.... Kerana kata-kata mereka terlalu indah umpama ub...

Read more »

Penat sangat
Penat sangat

Alamak serius penat tahap gaban nie.... Sini sakit sana sakit.... Nak terbang sana sini pun tak boleh.... Sayap aku patah agaknya.......

Read more »

Selamat hari raya...cik akak buang tabiat ke
Selamat hari raya...cik akak buang tabiat ke

Alamak rindunya cik akak nak makan ketupat nie... Mentanglah dah nak puasa tu yang teringat kan si ketupat nie... Agaknya bila lah ...

Read more »

Rindu Bayangan
Rindu Bayangan

Pernah tak dengar lagu nie... Lagu lama tau.... nak tahu cam mana bunyinya...kenalah  cari kat you tube tu...line cik akak slow tak dapa...

Read more »

Bicara tentang ilmu
Bicara tentang ilmu

Baca Rukun Negara nie dulu...... Kepercayaan kepada Tuhan Kesetiaan kepada Raja dan Negara Keluhuran Perlembagaan Kedaula...

Read more »
 
Top