Segmen Simple Giler by Ayna
Segmen Simple Giler by Ayna

Klik banner kalau nak join 

Read more »

wahai si bunga cinta
wahai si bunga cinta

Wahai si cantik jelita.... Hiasilah hati mu dengan bunga cinta..... wahai jejaka tampan...... Bekalkan hatimu dengan bunga cin...

Read more »

Kain pasang untuk family
Kain pasang untuk family

Alamak petang rasanya dalam mimpi pula... tadi cik akak pergi rumah makcik nak beli kain pasang... nak buat baju raya untuk tahun nie...

Read more »

10 Tip untuk melupakan orang yang pernah kita sayang
10 Tip untuk melupakan orang yang pernah kita sayang

Cinta ini ibarat kita menulis sesuatu perkataan di atas pasir tepi pantai..... Bukan main lagi kita melakar..... Tapi sekali je omb...

Read more »

belog cik akak direview oleh adik puteri Nur Afiqah
belog cik akak direview oleh adik puteri Nur Afiqah

Selamat tengah hari semua... Jom santai belog cik akak.... Sekali lagi belog cik akak kena review... Selalu betol kena review...p...

Read more »

Cinta abang cinta sayang
Cinta abang cinta sayang

Cinta adalah satu anugerah tak ternilai harganya.... Tiada wang ringgit dapat menggantikan keindahannya.... Kerana cinta itu anugerah...

Read more »

selamat pagi sayang
selamat pagi sayang

gambar google Selamat pagi sayang.... Dah bangun ke??????? Anak dara...anak bujang....tak baik bangun lambat...hahaha.... ban...

Read more »

Para blogger minta perhatian....mohon sekalung budi untuk baca entri ini
Para blogger minta perhatian....mohon sekalung budi untuk baca entri ini

Selamat malam semua...... Cik akak ada hajat besar nie.... bukan hajat nak buat saham kat toilet tu.... saham cik akak lain tau...

Read more »

Giveaway by Waney Zainuddin - Duit Raya 2013
Giveaway by Waney Zainuddin - Duit Raya 2013

Tarikh tutup: 6 Julai 2013 atau  Bila peserta mencecah 100 orang (which ever comes last) Kali datang dengan duit raya pul...

Read more »

#SEGMENT TAMBAH FOLLOWER & PENCARIAN BLOGLIST
#SEGMENT TAMBAH FOLLOWER & PENCARIAN BLOGLIST

Follower : 965 Malam nie..cik akak start balik dengan isu segmen nie..hihi... Lepas nie nak jadi hantu segmen balik... memandan...

Read more »

cepat-cepat jom tengok entri yang nie....cyalah sama cik akak
cepat-cepat jom tengok entri yang nie....cyalah sama cik akak

Jom cepat tengok.... Hasil yang cik akak dapat selama 6 bulan nie.... Alamak rajin betol tukang komen cik akak nie.... Tu dah dek...

Read more »

Hari ini dalam sejarah
Hari ini dalam sejarah

Hari ini dalam sejarah cik akak tak updates entri.... Bukan malas...tu lah line slow sangat...BW tak dapat... tu yang malaskan di...

Read more »

Memilih Syurga Cinta
Memilih Syurga Cinta

" AWAL PERTEMUAN AKU DAN SI DIA " Bila kita mahukan cinta.... Lelaki memang pandai bermadah cinta... Memang lebih ari...

Read more »

Bila kau merindui seseorang...pejamlah matamu sentuhkan hatinya dan bacalah surah Al-Fatihah
Bila kau merindui seseorang...pejamlah matamu sentuhkan hatinya dan bacalah surah Al-Fatihah

Bila mata bertentangan..... jantung berdegup kencang..... Lantas hati menyebut rindu..... Lantaran lidah kelu berbicara.... A...

Read more »

Setiap kejayaan pasti melalui angka sifar...Renungkan....Anda datang dari sudut mana
Setiap kejayaan pasti melalui angka sifar...Renungkan....Anda datang dari sudut mana

Salam keindahan israk Mikraj untuk pembaca belog cik akak.... Alhamdulillah sekali lagi cik akak datang dengan gaya dan wajah entri...

Read more »

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah
SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

Alhamdulillah sempat lagi cik akak join segmen nie... Makseh ayu jemput cik akak.... Cik akak tak tau ayu ada buat segmen...hihi... ...

Read more »

Bila phone kesayangan cik akak meragam...nak mesej pun tak senang :)
Bila phone kesayangan cik akak meragam...nak mesej pun tak senang :)

Gambar pakcik google.... Cik akak curi sekejap..hihi Sengaja cik akak ambil gambar tu...sebab cik akak pakai phone nie... Tapi ...

Read more »

Nostalgia cik akak waktu form five
Nostalgia cik akak waktu form five

Cantik kan pilihan gambar loving cik akak nie..hihi.... Ada purple gitu...hihi..... Kalau dah gambar love-love tu...memang lah en...

Read more »
 
Top