Entri sekali lagi tak update tau...
Entri sekali lagi tak update tau...

Cik akak nak cakap yang belog cik akak kena tutup untuk beberapa hari nie..hihi maaf ye......entri tak update tau... cik akak balik...

Read more »

sedih tatkala berada dalam kesusahan
sedih tatkala berada dalam kesusahan

Sedihnya....krdt phone tamat tempoh... huhu.... Ku gagahkan juga berjalan di panas terik... demi mendapatkan topup ku itu... ...

Read more »

Bila cik akak direview
Bila cik akak direview

Bila cik akak direview..hihi.... Tak sangka pula..hihi.... Makseh adik aenn.... sayang ketat-ketat kat adik aenn......

Read more »

 Bila Encik Ringgit merajuk lagi....pakcik celcom meragam pula...adoi
Bila Encik Ringgit merajuk lagi....pakcik celcom meragam pula...adoi

Selamat tengah hari u alls.... dah makan ke..... Adik-adik hensem cik akak dah siap ke nak gi solat Jumaat tu...hihi.. Jangan tak s...

Read more »

Cinta satu amanah ALLAH...Pelihara dan jagalah dengan sebaik-baiknya
Cinta satu amanah ALLAH...Pelihara dan jagalah dengan sebaik-baiknya

Cinta..... Andai hati mengamit kembali..... Akan ku sentuh dengan hatiku.... Akan ku kuburkan dalam jiwaku..... Cinta..... Tatkala aku mel...

Read more »

11 Things About Me - Jawapan untuk Soalan Adik hani dan Adik Niya Hamdan
11 Things About Me - Jawapan untuk Soalan Adik hani dan Adik Niya Hamdan

Soalan dari Hani. 1) Kenal DiyanaHani? *** off coz kenal sangat...salu datang belog cik akak suatu ketika dulu..hinggakan ke hari...

Read more »

Dialah segalanya bagi cik akak
Dialah segalanya bagi cik akak

Alhamdulillah...sejuk hati melihat dia ketawa... Terubat segala jiwa raga.... Terkikis setiap masalah nya..... Ya Allah..damaikan h...

Read more »

Bercakap soal nikah boleh mendatang cemburu di hati cik akak..hihi
Bercakap soal nikah boleh mendatang cemburu di hati cik akak..hihi

Selamat malam sayang-sayang cik akak..... Bila tengok orang kawin nie...timbulah juga perasaan cemburu... mak oii..hihi.... ter...

Read more »

SEGMEN TOPUP 48 JAM BY DEDEQ [PART 1]
SEGMEN TOPUP 48 JAM BY DEDEQ [PART 1]

klik banner nak join 

Read more »

madah berhelah cik akak
madah berhelah cik akak

Ku inginkan rasa cinta itu.... Tapi cinta tak pernah mendampingku..... ku ingin rasa sayang..... sayang selalu mencemburui ku.......

Read more »

"11 Things About Me" - 11 New Question from PuTeRi :
"11 Things About Me" - 11 New Question from PuTeRi :

Selamat malam...sebenarnya cik akak di tag adik puteri untuk jawab soalan dia nie.. Dengan senang hati cik akak akan jawab satu persatu....

Read more »

Bukan cincin yang sayang inginkan abang..tapi yang ini..adakah abang mampu tunaikan semua itu...
Bukan cincin yang sayang inginkan abang..tapi yang ini..adakah abang mampu tunaikan semua itu...

Selamat petang semua... Tak sangka gatal tangan cik akak nak menaip lagi..... entri ini adalah sambungan entri " Abang tolong ...

Read more »

Segmen Follow Mellow Sampai Lebam By Mira
Segmen Follow Mellow Sampai Lebam By Mira

Makseh adik mira jemput cik akak join..hihi.. terharu sangat-sangat.... Jom lah kita support adik mira... just klik banne...

Read more »

Abang tolong sayang belikan cincin nie...sayang berkenan sangat
Abang tolong sayang belikan cincin nie...sayang berkenan sangat

ku idamkan sebentuk cincin yang macam nie... Agak-agaknya berapa lah harganya...... Kalau lah aku ada suami...... Mesti a...

Read more »

Saya Nak Menang 30 Helai T-shirt Free
Saya Nak Menang 30 Helai T-shirt Free

Klik banner kalau ikut cik akak join..hihi... Tapi wajib buat dua entri tak..satu entri promosi.. dan satu lagi entri segmen......

Read more »

“T-shirt Printing Murah dari T-shirt Mudah Terengganu”.
“T-shirt Printing Murah dari T-shirt Mudah Terengganu”.

Salam keindahan dan ingatan tulus ikhlas dari cik akak... Alhamdulillah masih sempat lagi cik akak cik akak menaip di ruangan hati be...

Read more »
 
Top