Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos
Bloglist di ahmadhasif.info mei-ogos

Malam nie cik akak nak support pencarian bloglist pula... memang tak reti nak duduuk diam..hihi.... Cik akak sebenarnya bar...

Read more »

Ayat merapu cik akak menjadi tontonan umum...hahaha....kalau baca sah-sah boleh gelak..serius
Ayat merapu cik akak menjadi tontonan umum...hahaha....kalau baca sah-sah boleh gelak..serius

Bila tengok banner nie... Memang sah cik akak gelak-gelak eh.... Mana tak gelaknya....nak join segmen pun perlu ke merapu bagai...

Read more »

Special Giveaway by Syazlia & Diana
Special Giveaway by Syazlia & Diana

klik banner join :) Senarai Hadiah yang AWESOME! - 5 Doodle by Miss Wawa - 2 Header by CikJariManis - 2 Tudung bawal by 4u M...

Read more »

Segmen : Blogger Pilihan Saya By ALS
Segmen : Blogger Pilihan Saya By ALS

Jangan lupa klik banner tu...kita join ramai-ramai Hari nie kerja cik akak nak join segmen, contest, dan Giveaway bagai.... P...

Read more »

Bermimpi bernikah dengan exboyfriend....kalau title bujang tak pe juga...nie dah sah-sah suami orang..seram sejuk dibuatnya
Bermimpi bernikah dengan exboyfriend....kalau title bujang tak pe juga...nie dah sah-sah suami orang..seram sejuk dibuatnya

Baguslah lah hang mimpi duit.... tapi mimpi cik akak nie pelik...tapi benar...hahaha Cantik tak mimpi love tu...hihi......

Read more »

Bila sang dinasour main tali skipping..serius lawak
Bila sang dinasour main tali skipping..serius lawak

Tadi nak tido....tiba selak je google plus... jumpa lah dengan gambar.... Power betol dinasour nie...pandai main tali skipping... ...

Read more »

pencarian pemenang terpaksa dihentikan..Gara-gara cik akak mengantok...hihi
pencarian pemenang terpaksa dihentikan..Gara-gara cik akak mengantok...hihi

Nota cinta dari cik akak.... Alahai mata....ngantok nya engkau.... Kena stop dulu nie.... menguap entah berapa kali dah.......

Read more »

Simple Giveaway bintang mencari cinta by cik akak...TAMAT
Simple Giveaway bintang mencari cinta by cik akak...TAMAT

Pengumuman penting!!!! Simple Giveaway bintang mencari cinta by cik akak... Melabuhkan tirainya.... Sebarang penyertaan tidak a...

Read more »

"Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak"
"Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak"

* ENTRI BERGAM * Banner hasil kreativiti kathy rbain Wajib ada belog  Follow belog cik akak dan add Go...

Read more »

Bila telur dadar cik akak jadi mat bangla
Bila telur dadar cik akak jadi mat bangla

Selamat petang semua..... tinggal berapa jam je lagi simple Giveaway cik tu...hihi.. Rasanya tak sabar nak tamatkan eh.... Alhamd...

Read more »

Bila mood slow down
Bila mood slow down

Salam Jumaat ku hulurkan.... Pengikat kasih antara kita.... Seindah Jumaat...sayang ku hulurkan Meraih kasih mengapai cinta... ...

Read more »

"Simple Giveaway by Mizzniya & Partner"
"Simple Giveaway by Mizzniya & Partner"

Tarikh Tamat: Sabtu, 18 Mei 2013 6.00ptg umum pemenang Ahad 19 Mei 2013, 9 malam klik banner nak join ....

Read more »

cara memotong kuku mengikut sunnah Nabi
cara memotong kuku mengikut sunnah Nabi

Read more »

Pengumuman Simple GA cik akak
Pengumuman Simple GA cik akak

Pengumuman.... Esoklah penamat simple Giveaway cik akak.... kepada rakan yang dah join...setinggi-tinggi terima kasih kerana ...

Read more »

Persoalan
Persoalan

Tengok comelnya dia... suka tengok dia senyum... manis sangat..hihi...... Maaf ler gambar nie memang tak de kaitan pun dengan...

Read more »

"Segmen Topup 2 Hari Bersama Blog Bahrain"
"Segmen Topup 2 Hari Bersama Blog Bahrain"

Salam sejahtera ^__^ Jom join Segmen Topup dari Blog Bahrain Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari sahaja mulai pada jam i...

Read more »

Semua kenangan terindah
Semua kenangan terindah

Terlihat lagu lagu...memang teringat cik akak zaman sekolah dulu... Memang tak sangka...lagu nie boleh bertahan sampai sekarang.... ...

Read more »

Selamat hari guru untuk warga pendidik & selamat hari lahir untukmu amirul
Selamat hari guru untuk warga pendidik & selamat hari lahir untukmu amirul

Selamat hari guru semua... Lebih2 lagi untuk para bloggger yang bergelar pendidik... cik akak tumpang sambut je...hahaha.... ...

Read more »

wah apa kaitan pewangi ketiak dengan cinta pertama cik akak....Jari yang ke-6 tu jari apa...
wah apa kaitan pewangi ketiak dengan cinta pertama cik akak....Jari yang ke-6 tu jari apa...

Helo sayang...helo hensem..helo cantik....hihi... tapi cik akak tetap juga cantik... Ada cik akak kisah.... Yang terlepas entri c...

Read more »

Makna sebalik jari
Makna sebalik jari

Kerana aku sayangkan engkau... Aku sanggup buat apa je.... Demi engkau..aku sanggup buang duit untuk memilikimu... Kalau dah ci...

Read more »
 
Top