Bila jejalan je..mesti beli nie....
Bila jejalan je..mesti beli nie....

Tengah hari tadi cik akak  jejalan lah dengan akak angah... Dia kata nak beli lauk... kononnya.....tapi...ada tapi lagi...hihi Bi...

Read more »

SEGMEN BLOGWALKING KITA-KITA
SEGMEN BLOGWALKING KITA-KITA

cik akak join... klik banner nak join 

Read more »

Aku yang berdosa
Aku yang berdosa

Selamat malam hensem & cantik... Malam nie rasanya nak aktif join segmen balik nie..hihi... Lama betol tak aktif join... Nie ...

Read more »

'Segmen +Follower by Huda'
'Segmen +Follower by Huda'

Nak join klik banner k   1. Klik page  SATU ,  DUA   dan   TIGA  (tunggu sampai habis loading)      2. Follow blog ni   ...

Read more »

Maaf dipinta..salam kemaafan ku hulurkan
Maaf dipinta..salam kemaafan ku hulurkan

Selamat petang semua.... Ada tak diantara u all yang dah klik entri cik akak yang berkenaan dengan GIVEAWAY tu... Mesti u alls ha...

Read more »

Senang itu nikmat....kesulitan itu dugaan hidup
Senang itu nikmat....kesulitan itu dugaan hidup

Selamat petang semua... Rindulah cik akak nak update entri nie... Senang itu nikmat....kesulitan itu dugaan hidup.... Tapi jan...

Read more »

Hanya ibu yang ku cintai
Hanya ibu yang ku cintai

Sinopsis. Aminah membesarkan Amin seorang diri semenjak kematian suaminya yang terlibat dalam kemalangan ketika dalam perjalanan menya...

Read more »

Nostalgia semalam dan hari ini
Nostalgia semalam dan hari ini

Good morning dear ..... Tatkala sinar pagi menyapa.. cik akak dengan rasa syukurnya kerana masih diberi peluang untuk update entr...

Read more »

Simple Giveaway by Nabeel Fikree
Simple Giveaway by Nabeel Fikree

Assalamualaikum. Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk...

Read more »

Ringgit dari encik Nuffnang
Ringgit dari encik Nuffnang

Tok tik tok tik jam dinding berbunyi.... Maka dengan itu menandakan yang cik akak perlu post satu lagi entri... hihi....ayat skema ...

Read more »

Bila boring datang semua tak fokus
Bila boring datang semua tak fokus

emmmmm....boring betol nie... Tak de keja nak buat.... Tunggu jam 5 nie...lambat  lagi... Masih ada setengah jam... Gawat...

Read more »

11 Thing About Me
11 Thing About Me

Salam jumaat sayang... Pengumuman di hari jumaat...hihi.. Cik akak nak join games nie lah...rasa best sangat... Boleh taip apa ...

Read more »

Purple oh purple
Purple oh purple

Dunia purple cik akak bertemakan bilik tidur yang semesti purple Kerana terlampau fanatik dengan purple... Sehinggakan ke ruangan...

Read more »

7 gelagat si comel
7 gelagat si comel

Gambar 1 Gambar 2 Gambar 3 Gambar 4 Gambar 5 Gambar 6 Gambar 7 Gambar nie sem...

Read more »

"48 jam topap giveaway by cik yaya & nick"
"48 jam topap giveaway by cik yaya & nick"

Klik banner nak join... Copy & paste je nie..hihi giveaway ini berlansung 48 jam dari pkol 4.00 pm (9 mei 2013) sehi...

Read more »
 
Top