Mini Giveaway By NurulFHMT
Mini Giveaway By NurulFHMT

Selamat malam semua... malam nie nak join segmen adik cik akak yang nie pula...hihi Malam cam nie...memang time cik akak join segme...

Read more »

Sampaikan benda nie pun purple cik akak oii....dahsyat betol
Sampaikan benda nie pun purple cik akak oii....dahsyat betol

Ting tong jam dinding berbunyi... Menandakan waktu yang tepat untuk tidur...hihi.. Menaip entri nie pun cik akak sempat lagi mengua...

Read more »

Cintaku hanya pada purple ku
Cintaku hanya pada purple ku

Selamat petang semua... Baru menyempat nak taip entri balik nie.... Tadi cik akak tertido selepas jalan berbeli barang... Ingatka...

Read more »

Pemenang bulanan "Segmen Follow April hingga Disember 2013"
Pemenang bulanan "Segmen Follow April hingga Disember 2013"

Selamat petang semua... Seperti yang cik akak janji di entri sebelum ini.... Nak tahu baca SINI jom kita lihat siapa yang bertu...

Read more »

Pengumuman penting untuk peserta " Segmen Follow April hingga Disember 2013"
Pengumuman penting untuk peserta " Segmen Follow April hingga Disember 2013"

Klik banner nie ....nak join k... Sebenarnya cik akak ada pengumuman penting untuk peserta segmen panjang cik akak nie... Mem...

Read more »

Apa pendapat anda!!!! belog cik akak nie ok kah tidak...
Apa pendapat anda!!!! belog cik akak nie ok kah tidak...

Nama : Siti Nortizah bte Abdul Rajak Nama Manja : hanieyz Panggil je cik akak Anak ke -4 Asal Sibu, Sarawak Dongg...

Read more »

Renungkan sejenak, Amalkan yang baik dan jauhi yang dimurkai...
Renungkan sejenak, Amalkan yang baik dan jauhi yang dimurkai...

Setiap langkah kita diuji dengan pujian... Diuji dengan ujian.... Bila dipuji...jangan menyombong... Bila di uji jangan meninda...

Read more »

COMBO GIVE AWAY BY INTAN
COMBO GIVE AWAY BY INTAN

Nak join .....klik banner nie... Cik tag http://sweetmissfifi.blogspot.com/ http://aennpunyerbelog.blogspot.com/ ...

Read more »

Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4
Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4

As-Salam Hari ni nak buat segmen sabtu part #4  Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari bermula 27 April 2013 jam 11.59 PM ...

Read more »

" Molicious Giveaway By Nurul Ezatee "
" Molicious Giveaway By Nurul Ezatee "

Nak join klik je banner nie... Jemput sama-sama bergiveaway...

Read more »

Tak perlu kata apa-apa..Renungkan bersama
Tak perlu kata apa-apa..Renungkan bersama

Mula-mula tengok benda nie kat iklan digi tu..hihi.. Nampak comel... Memang cik akak tak pernah ambik tahu dengan dunia hiburan...

Read more »

 Cup cake sayonara cik akak
Cup cake sayonara cik akak

Bila Mr MM nie menggangu cik akak... Rasa malas lah nah bw nie..hihi.. Bukan apa...hampa hajat tak kesampaian..huhu.. Dud...

Read more »

Blogwalking tergendala bila ada gambar pencuri
Blogwalking tergendala bila ada gambar pencuri

Selamat malam semua..... Tadi heboh belog cik akak dengan hadiah dari encik admin  Blogger  Ikhmal Malique  .... gara t-shirt Runni...

Read more »

Cik akak dapat t-shirt Running man dan icon comel dari blogger Ikhmal Malique
Cik akak dapat t-shirt Running man dan icon comel dari blogger Ikhmal Malique

Selamat petang semua... Petang memang rasanya tak sabar nak kongsikan citer dengan rakan blogger semua... Rasanya sabar tu tahap ma...

Read more »
 
Top