Beloglist ade limit tak
Beloglist ade limit tak

Selamat malam blogger semua. Cik akak datang balik nak merapu kat sini... Nak mohon pertolongan rakan blogger semua.... Tengok ...

Read more »

Alamak besarnya dia
Alamak besarnya dia

Singgah malam menaip entri nie... sayang semua sihat ke..hihi.... Kalau sihat...jom ler baca entri merapu cik akak nie... Cik a...

Read more »

1st Anniversary Domain www.khairilmazri.com Giveaway
1st Anniversary Domain www.khairilmazri.com Giveaway

Sebelum join Giveaway adik khairil nie... Menyempat juga cik akak join Segmen adik emas putih... Malam pukul 8.oo tamat kan...dalam...

Read more »

Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih
Segmen Blogwalking 24 Jam by Emas Putih

Nak join klik banner... Cik akak join dear

Read more »

Bila dah putus lelaki masih boleh berkawan....Bila dah putus perempuan memang memilih menjauhi lelaki itu...apa komen anda
Bila dah putus lelaki masih boleh berkawan....Bila dah putus perempuan memang memilih menjauhi lelaki itu...apa komen anda

Memang betul hakikat kehidupan nie... Lelaki memang cam tu dan perempuan memang cam tu juga..hahaha Tiada siapa menindak deng...

Read more »

Wah cik akak sarapan nasi goreng meriah...hihi
Wah cik akak sarapan nasi goreng meriah...hihi

Tayang menu yang cik akak ambil dari pakcik google..hahaha Nasi goreng lah yang menjadi sarapan cik akak tadi...kira-kira...

Read more »

1st Giveaway by Nabihah Ahmad
1st Giveaway by Nabihah Ahmad

Klik banner kalau nak join....

Read more »

" Berkahwin dengan orang yang kita cinta itu merupakan Impian..Berkahwin dengan orang yang tak dijangka itu dipanggil JODOH"
" Berkahwin dengan orang yang kita cinta itu merupakan Impian..Berkahwin dengan orang yang tak dijangka itu dipanggil JODOH"

Selamat pagi semua.... Alhamdulillah kita dipertemu di pagi sabtu yang indah.... Terima kasih ya Allah....Kerana Engkau masih m...

Read more »

Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani
Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani

Selamat malam dear....sebelum tengok segmen nie kenalah baca entri terbaru cik akak... Boleh komen..tak nak komen tak pe... Tapi ja...

Read more »

Aku pun nak juga
Aku pun nak juga

Sebenarnya bukan saja nak tayang gambar tomel nie... Tu lah yang buat cik akak lekat depan tv nie... Minggu pertama hari tu m...

Read more »

FIRST GIVEAWAY BY ANIS
FIRST GIVEAWAY BY ANIS

Klik banner nak join Jom support Giveaway adik anis ni FIRST GIVEAWAY ini berlangsung selama sebulan dari 25.03....

Read more »

Siapa sangka pageviews cik akak jadi cam nie
Siapa sangka pageviews cik akak jadi cam nie

Masih lagi diangka empat bulan nie...hihi.. Bilalah belog cik akak nak masuk lima bulan nie... Terasa lama....tapi rupa-rup...

Read more »

Hadiah dah cik akak pos kan...
Hadiah dah cik akak pos kan...

Selamat petang adik-adik cik akak.... Hari nie cik akak rasa gembira sangat-sangat. Rasa nak melompat-lompat macam budak kecil....

Read more »

salam keindahan jumaat
salam keindahan jumaat

Selamat pagi hensem dan cantik cik akak..... Salam keindahan Jumaat... Semoga hari ini membawa keberkatan untuk kita semua....

Read more »

Mimpi untuk si dia
Mimpi untuk si dia

Selamat malam comel-cmel cik akak..... Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....cik akak dah tak tahan nie...nak buat cam mane...makin cik ak...

Read more »

Kenapa publish post cik akak jadi cam nie pula..Tolonglah
Kenapa publish post cik akak jadi cam nie pula..Tolonglah

Pernah tak alami situasi post seperti cik akak nie....dapat pulish...tapi tak kuar count tu... kenapa oh....berapa hari dah cam n...

Read more »

Begitu mulianya dia
Begitu mulianya dia

Begitu mulianya tukang sayur.. Ia yang bangun lebih awal dari orang-orang yang lebih mapan, menyiapkan bahan makanan untuk orang-or...

Read more »

Jatuh hati pada si dia
Jatuh hati pada si dia

Selamat petang comel... Cik akak datang balik nie..hihi... jom layan gambar-gambar kat sini... Balik keja tadi se...

Read more »

Kalaulah cik akak cantik !!! Biarlah cantik juga hatinya !!!...
Kalaulah cik akak cantik !!! Biarlah cantik juga hatinya !!!...

Selamat petang semua....baru je cik akak nak on belog nie... Tadi cik akak banyak kerja...hihi...Nie waktu rehat...boleh ler cuba2 la...

Read more »
 
Top