Segmen Aku Gila Buku by FF
Segmen Aku Gila Buku by FF

Klik banner nak join...jom ramai-ramai k cik akak join segmen adik nie.... memandangkan cik akak pun suka membaca..hihi.......

Read more »

Di Sana Menanti Di Sini Menunggu
Di Sana Menanti Di Sini Menunggu

Seumur hidup aku Ini yang pertama Pintu hatiku diketuk Oleh dua wanita Punyai ciri selama ini ku cari Berbeza wajah ayunya tetap asli...

Read more »

tolog cik akak perlukan pertolongan anda
tolog cik akak perlukan pertolongan anda

Boleh tolong cik akak tak.... cik akak nak atur bagde facebook nie kat tengah2..hihi.. ada tutorial ke....tolong cik akak.... ...

Read more »

Segmen: RM5
Segmen: RM5

klik banner nak join..... Kali nie cik akak join adik paly.... Hari tu tak sempat nak join photo contest dia....hihi... g...

Read more »

gambar kawin best friend cik akak
gambar kawin best friend cik akak

Sweet tak.... nielah my best friend cik akak.... Hari nie...dia sah menjadi isteri orang.... Dia lah sahabat cik akak dunia &...

Read more »

FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI
FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI

Makseh atas jemputan nie dear ... cik akak pasti join.. klik banner kalau nak join...jom pakat ramai join 

Read more »

cinta cik akak hanya pada dia
cinta cik akak hanya pada dia

Dua lagi barang kesayangan cik akak... jom lihat...tak rugi pakai nie.. memang best sangat2 .... cik akak setia bersamamu...

Read more »

losyen kesayangan cik akak
losyen kesayangan cik akak

Losyen nie memang cik akak pakai 100%.. baunya lembut dah cik akak suka... cik akak dah try yang dua-dua yang tengah tu..hi...

Read more »

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semu...

Read more »

peristiwa petang tadi yang aneh
peristiwa petang tadi yang aneh

Balik kerja petang tadi kakak angah suruh cik akak gi market... Nak tahu buat ape..hihi... beli buah duku langsat ler..hihi... ...

Read more »

Diriku terlalu berharga...
Diriku terlalu berharga...

Selamat malam semua.... Tengah menyerbu rumah orang nie....tertiba cik akak jatuh cinta dengan tajuk entri adik comel nie.... Nak...

Read more »

My First Giveaway By Dhia-Manja
My First Giveaway By Dhia-Manja

cik akak join ye comel..hihi.. klik je banner tu...jom support segmen adik nie...

Read more »

 Segmen: Tambah follower dengan pantas!!* tanpa blogwalking*
Segmen: Tambah follower dengan pantas!!* tanpa blogwalking*

klik banner kalau nak join...jom kita pakat terjah belog adik comel nie... hihi

Read more »

SEGMEN FOLLOW, COMMENT and LIKE
SEGMEN FOLLOW, COMMENT and LIKE

Klik banner kalau nak join...

Read more »

hanya padamu
hanya padamu

Malam nie cik akak stanby nak tengok citer nie pula...hihi.. semalam dah tengok cita anak bertuah...hihi... malam nie yang nie ...

Read more »

belog cik akak
belog cik akak

Mungkin anda pernah tengok si comel nie.... kata mana-mana pasti ada tengok kan...hihi.... inilah kepala comel belog cik ak...

Read more »

"yaya craft giveaway"
"yaya craft giveaway"

  syarat-syaratnya : follow blog yaya.. like  celoteh cik yaya  dan  yaya craft then klik  please respect  dan  yang hebat ...

Read more »

salam Jumaat
salam Jumaat

Tengah hari dah tu hensem.... jangan lupa solat jumaat tu... salam jumaat.....

Read more »

alarm
alarm

Selamat malam semua...cik akak nak tido dulu... sebelum tido cik akak kena pasang alarm phone nie... takut peristiwa pagi t...

Read more »

 "Segmen : Cari Bloglist Sebulan By NabilaMedan"
"Segmen : Cari Bloglist Sebulan By NabilaMedan"

Cik akak join...thank atas jemputan adik comel ninaa Nak join klik banner tu... cik akak tag CINTA & CINTA

Read more »

Aku bukan kaki novel
Aku bukan kaki novel

Gara-gara citer Adam Hawa nie... Kakak Angah yang tak minat novel...sanggup baca novel nie... Kakak Angah memang tak minat no...

Read more »

Si dia pengarang jantung hati cik akak...
Si dia pengarang jantung hati cik akak...

Kenal tak nie siapa..hihi.. nie lah pengarang jantung cik akak... jangan salah sangka...cik akak memang minat giler dia nie.....

Read more »

kad kahwin siapa
kad kahwin siapa

Kad kahwin....siapa yang nak nikah nie....bila dia nak nikah.... dengan siapa dia nak nikah...semuanya jadi persoalan...hihi......

Read more »

selamat petang
selamat petang

Alhamdulillah hujan dah berhenti....dapat ler cik akak balik rumah.. tapi kena tunggu kakak angah ambik..... Tunggu je lah..hihi......

Read more »

Pagi yang pelik
Pagi yang pelik

Selamat pagi khamis semua.... Pagi nie memang terasa dalam mimpi.... kenapa???? Cik terlambat masok keja.... bangun tido ...

Read more »
 
Top