Segmen Jom Klik Iklan BLOGGERS
Segmen Jom Klik Iklan BLOGGERS

Makseh sayang jemput cik akak...hihi... akak join adik k... cik akak dah klik semua iklan adik tu... hahaha... nak jo...

Read more »

Soal hati naomei
Soal hati naomei

Salam cinta bertaut kasih.... Andai dia jodoh ku...Engkau abadikan dia jadi suamiku... Andai ada sayang dia untuk aku...engkau bina...

Read more »

TITLE; 2ND GIVEAWAY BY OHHAEEN
TITLE; 2ND GIVEAWAY BY OHHAEEN

Klik Banner kalau nak join... Cik akak Tag AWAK < AWAK > & AWAK

Read more »

Review followers ke-400
Review followers ke-400

Pejam celik! pejam celik!.... Umur belog cik akak 3 bulan 1 minggu 1 day untuk tarikh ari ini... 01 mac 2013...memang tak sangka ka...

Read more »

Segmen Pantas : Bloglist Edisi Mac
Segmen Pantas : Bloglist Edisi Mac

Cik akak join adik..hihi.. masih ingat kat cik akak dear :) Syarat dah buat...salam sayang dari cik akak

Read more »

Segmen : Blogwalking, Follow dan Menang !!
Segmen : Blogwalking, Follow dan Menang !!

Klik je BANNER kalau nak join... Cik akak Tag... CUTE  

Read more »

 1th BOMBASTIC Giveaway by Cik Amabee
1th BOMBASTIC Giveaway by Cik Amabee

Cik akak join nie... Makseh tag cik dik COMEL Maaf cik akak lambat join...masalah line tak mengizinkan cik akak bersegmen...h...

Read more »

cik akak menang 3 segmen nie...memang tak sangka
cik akak menang 3 segmen nie...memang tak sangka

Wah ape kes nie...siap pasang piala emas gitu...hihi... yahooo.....tu lah rahsia piala untuk segmen yang cik akak join...hihi...m...

Read more »

Cuit-cuit manja by cik akak
Cuit-cuit manja by cik akak

Entri nie last sebelom cik akak bermimpi..hihi... Sebenarnya niat memang nak tido awal... tapi masalah cik akak tak dapat tido...ga...

Read more »

klik terus klik dan klik terus...
klik terus klik dan klik terus...

Gambar nie cik akak baru je letak.... tadi line tak support cik akak... segmen klik ????????... hihi... Juling kat gambar...

Read more »

Kerana Dia seorang
Kerana Dia seorang

Gambar nie nampak comel je...hihi... Kalau nak tahu gambar nie...cik akak copy dari pakcik google... Untuk tuan empunya gambar ...

Read more »

Gigi Bijaksana...aku sayang awak
Gigi Bijaksana...aku sayang awak

Ya Allah apakah ini dugaan Mu kepada aku..... Memang sakit rasanya Ya Allah... Andai ini untuk aku ya Allah...aku redha.....dan aka...

Read more »

Entry segmen dah digam....baca entry baru bawah entry segmen cik akak....selamat malam
Entry segmen dah digam....baca entry baru bawah entry segmen cik akak....selamat malam

Selamat malam semua.... adoi....penat ler.... ingatkan keja segmen nie mudah...hihi... rupa-rupanya setengah mati rasanya..hahaha...

Read more »

al kisah peti sejok tak muat..hihi
al kisah peti sejok tak muat..hihi

Tertiba je ada gambar ikan nie.... Dah jadi tauke ikan ke...huhu....oh tidak ler  awak...kita tengah sibok nie... sibok n...

Read more »

Hadiah-hadiah untuk segmen kenali saya yang bakal datang Mac ini
Hadiah-hadiah untuk segmen kenali saya yang bakal datang Mac ini

Hadiah-hadiah untuk segmen cik akak nanti... jom tengok kat bawah nie.... *******************************************************...

Read more »

Banner yang bakal jadi permaisuri segmen cik akak
Banner yang bakal jadi permaisuri segmen cik akak

Dari semalam dah berangan-angan nak buat segmen ke apa... tu lah tengah cari idea nak buat banner..hahaha... cari punya cari....

Read more »

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join  Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli .. Segm...

Read more »

Bila pening datang lagi
Bila pening datang lagi

Mula wajah bertukar menjadi hijau... aku bukan alien atau makhluk asing yang tak berumah... aku ADALAH...Cik akak..hahaha... ...

Read more »

masok tido dulu yer
masok tido dulu yer

Alamak dah pukul 2 pagi.... kemas-kemas barang nie.... nak off kan lappy nie....nak masok tido....hihi... selamat pagi semua....

Read more »

Teringin nak buat segmen :)
Teringin nak buat segmen :)

Bila siang malam join segmen rakan blogger nie... Teringinlah lah nak buat segmen sendiri... Tapi tak tahu nak buat cam mana... n...

Read more »

Apa Seronoknya Blogging : KWM CONTEST 2013
Apa Seronoknya Blogging : KWM CONTEST 2013

Selamat pagi encik admin....cik akak nak join segmen nie..hihi... Memang comel banner encik admin nie...walaupun nampak simpl...

Read more »
 
Top