"Misi Bloglist By Cik Zara"
"Misi Bloglist By Cik Zara"

Nak join Klik banner tau..hihi... Untuk adik eenn Atirah thank tag akak... hihi.. jom kita join ramai-ramai segmen adik com...

Read more »

kenali siapa saya
kenali siapa saya

Selamat pagi sayang....apa kabar denganmu...izinkan ku mendampingmu...hahaha.. tu memang main tambah je.... satu lagi entry per...

Read more »

 "saya nak header doodle part 1"
"saya nak header doodle part 1"

Segmen last sekali sebelum tido... nak join klik je banner comel tu..hihi bahan-bahan 1. follow blog aku (di sidebar) ...

Read more »

SEGMEN : FOLLOWING IS SIMPLE!
SEGMEN : FOLLOWING IS SIMPLE!

klik banner kalau nak join..haha... sempat gak nak join segmen nie..maka esok tarikh akhir..hihi.. memang tak melepaskan pe...

Read more »

Segmen : Permulaan Perjalanan Blog Saya
Segmen : Permulaan Perjalanan Blog Saya

Selamat malam....semua.. malam yang bertemankan bintang dan bulan.... indah lagu beralunan merdu...sang unggas meratap dunia ...

Read more »

Terima kasih adik manis..Cik zaniff
Terima kasih adik manis..Cik zaniff

Selamat petang dan salam satu malaysia... wak nampak nya berkias lagi dengan bahasa indah cik akak nie... cik akak bukan lah ...

Read more »

umur cik akak dah masok 3 bulan..alhamdulillah
umur cik akak dah masok 3 bulan..alhamdulillah

Pejam celik...pejak cilik....dah masok tiga bulan dah belog cik akak nie... alhamdulillah niat blogwalking tercapai juga... Esok p...

Read more »

Kenaikan Imbuhan Tetap Perumahan ITP (RM450), Elaun Sara Hidup COLA (RM300) & Penginapan (RM200) 2013. Pengumuman Sebelum PRU Ke 13?
Kenaikan Imbuhan Tetap Perumahan ITP (RM450), Elaun Sara Hidup COLA (RM300) & Penginapan (RM200) 2013. Pengumuman Sebelum PRU Ke 13?

Tengah sibok blogwalking tadi...terjumpa ler dengan artikal nie... nampak menarik...bagaikan magnet yang melekat...cik akak ter...

Read more »

SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH
SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH

Cik akak memang tertarik dengan segmen nie... cik akak nak join ler... Syarat pun senang je...tak perlu cik akak nak geledah ...

Read more »

" GIVEAWAY : Gempak Bersama Nazlyizan "
" GIVEAWAY : Gempak Bersama Nazlyizan "

Suka tengok banner nie...hihi..bukan setakat suka.. Terus jatuh cinta ada ler..jatuh cinta pandang pertama..hihi.. Cinta pert...

Read more »

Ketahui 5K dalam nilai rumah tangga
Ketahui 5K dalam nilai rumah tangga

Adakah info ini tepat atau sebalik... Jom sama-sama kita mengkaji dan berfikir sejenak... Dulu kalau tak silap pernah terba...

Read more »

Kata hati perkongsian bersama
Kata hati perkongsian bersama

Ya Allah...semoga kami menjadi yang lebih baik dari yang terbaik ...Ya Allah... Amin

Read more »

Review follow cik akak yang ke-300
Review follow cik akak yang ke-300

Comel tak header nie..hihi... Cik comel nie lah follow cik akak yang ke-300... so hebat kan banner adik nie... Belog adik n...

Read more »

mengidam yang ini
mengidam yang ini

Mesti sedap nie kalau makan tengah nya panas-panas... wah tertiba je teringat kat dia nie... pagi-pagi dah teringin nak mak...

Read more »

bye-bye belog
bye-bye belog

Selamat malam...Malam nie nak buat ape oh...boring betol lah cik akak.. Badan pun rasa nak demam je..mudahan je tak deman... Mengua...

Read more »

"Topap giveaway by cik yaya"
"Topap giveaway by cik yaya"

Selamat malam sayang... malam nie join segmen nie pula.. segmen nie..datang  dari idea cik comel  cik yaya... nak kenali si...

Read more »

Jelajah BH di sarawak
Jelajah BH di sarawak

Jelajah Berita harian.. Lokasi : kuching sarawak.. Tapi sayangnya..cik akak di sibu, sarawak..huhu Tak dapat nak jumpa......

Read more »

 1st Short Giveaway by Nana
1st Short Giveaway by Nana

Klik banner dear...jom join  klik SINI Senarai Hadiah & Pembahagian Hadiah : Top Referral : (seorang ) -Losyen He...

Read more »

 "The Longest Giveaway Ever by Ain"
"The Longest Giveaway Ever by Ain"

join klik je banner tu..hihi.. tak sini tag comel nie semoga adik comel mendapat semua A dalam setiap mata pelajaran...be...

Read more »

Baik ku tido dulu
Baik ku tido dulu

Selamat malam pakcik makcik semua... cik akak rindu nak follow u all.. tapi situasi broadband cik akak tak mengizinkan... nak tai...

Read more »

Segmen upkan follower by Hana
Segmen upkan follower by Hana

Nak join klik link nie <hana> jom ramai-ramai join segmen nie...tempoh pun lama..hihi... jom-jom... nak tag siapa...

Read more »

Rakan follow cik akak mintak maaf
Rakan follow cik akak mintak maaf

Ya...rabbie...menjadi betol ler line nie...adoi..adoi... Tension ler...dia tak nak support.....sabar..sabar... dugaan semua tu..h...

Read more »

baca jangan tak baca rugi tau..hihi
baca jangan tak baca rugi tau..hihi

Selamat malam...malam ke... huhu...dah nak pagi de... nie entry yang terakhir ...cik akak nak masok tido... esok keja....no...

Read more »

followers terkini cik akak...
followers terkini cik akak...

Follow terkini cik akak... Alhamdulillah....syukur benar-benar... sayang awak semua...bukan nak bangga diri lah... nielah ...

Read more »
 
Top