Kerana terlampau meminati si dia...huhu
Kerana terlampau meminati si dia...huhu

hahaha....memang hensem lah dia nie..haha.. Terlebih puji lah pula..wah wah... nie kes terlampau minat pelakon ni...

Read more »

Ulangtahun kelahiran Miss hanie....nak wish ler
Ulangtahun kelahiran Miss hanie....nak wish ler

Satu lagi entry nak dikongsikan bersama rakan blogger... Harap rakan blogger sudi baca entry yang mungkin banyak kekurangan.. ...

Read more »

"Segmen Blogwalking & Topup RM5"
"Segmen Blogwalking & Topup RM5"

Nak sekali nak join segmen Adik nana nie.... syarat-syarat pun senang....hihi..tu lah yang buat cik sweetyz jatuh cinta...la ...

Read more »

Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule' pada 19 Mac
Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule' pada 19 Mac

Join segmen nie.... boleh tekan banner comel nie... Dan singgah sini Kampung Kameq-ejulz Ucapan buat "si gule" ...

Read more »

RAHSIA CINTA
RAHSIA CINTA

Aku cinta padamu... I love u so much.... Itulah ungkapan yang sering diperhangatkan oleh sepasang kekasih..... Aduhai kalau s...

Read more »

Kisah Blog cik akak direview tiga kali berturut-turut
Kisah Blog cik akak direview tiga kali berturut-turut

Header kat atas tu adik nadia farhana bagi akak..hihi.. makseh adik....( nanti bagi lagi ye...muka tak tahu malu..haha ) Hal ...

Read more »

story mory sejarah cik akak dengan dunia belog
story mory sejarah cik akak dengan dunia belog

Story mory hidup bebelog..hihi... Bebelog satu keindahan. Keindahan untuk mengenali sesorang individu yang belum pernah menjadi sah...

Read more »

Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3
Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3

Memang menarik segmen nie...kali kedua untuk segmen hari jumaat... mudahan keberkatan hari jumaat menjadikan follow cik akak be...

Read more »

"Segmen Follow Kaw ! Kaw ! By HOT MASA KINI"
"Segmen Follow Kaw ! Kaw ! By HOT MASA KINI"

hihihi....engko tahu aku siapa... nak engko juling mata engko kat atas tu.. kah kah kah....ganas tak saya... hahaha... ...

Read more »

Pelan Streamyx
Pelan Streamyx

Rujuk gambar kat bawah nie... nak pakej steamyx..huhu.. memang akak nak rembat yang RM140 tu..hahaha.. memang berbaloi ler.. ...

Read more »

Broadband punya pasal terbantut entry cik akak..
Broadband punya pasal terbantut entry cik akak..

Gambar copy right dari uncle google... Bukan jiwa kacau kerana chinta... Bukan juga kerana sayang... Cuma.....nah..jiwa kac...

Read more »

Gara-gara terlebih akaun facebook...lupa kata laluan jadinya..
Gara-gara terlebih akaun facebook...lupa kata laluan jadinya..

Gara-gara terlampau banyak FB... Sampaikan terlupa kata laluan... pelik kan...sendiri yang buat sendiri yang lupa..huhu... ...

Read more »

Contest Blog Comel by: Nabila Biela
Contest Blog Comel by: Nabila Biela

Join klik SINI  

Read more »

Gara - gara kesejukan
Gara - gara kesejukan

Cantik kan pemandangan nie...hihi... nie lah lah story al-kisah cik akak sendiri... Kalau cik akak diam kat sana... compem ci...

Read more »

" Segmen : Jom Jadi Blogger Pilihan Wan 2013"
" Segmen : Jom Jadi Blogger Pilihan Wan 2013"

Santai kat sini kalau nak join Wan Tag : lissa  dan Zamani 84 Siap sudah....

Read more »

Tengok nie...
Tengok nie...

Chomel betol ayat nie...cik akak suka... hohoho.... Memang sopan ler cam nie... Biar saya pandang awak puas-puas..... Tap...

Read more »

jadikan hari ini lebih baik drpd semalam
jadikan hari ini lebih baik drpd semalam

Nak rehatkan diri dari segmen jap... Setengah jam je..hihi... Nie jumpa kat fb kite... kita ambil copy & paste je...

Read more »

♥ First Giveaway by MarshMallow ♥
♥ First Giveaway by MarshMallow ♥

Cik akak puji jap...adik memang comel ler.. Nampak Ayu lagi manis...hihi.. Stop segmen puji cik akak dulu... sebenar nak jo...

Read more »

No Valentine Day
No Valentine Day

CINTA ATAU NAFSU ? Bedakan nafsu dengan cinta karna tanpa kita sadari kita tertipu oleh hal itu. INGAT, Yang paling besar di bumi i...

Read more »

Aku ingin seperti dia...sentiasa mendahulukan cinta dia kepada Allah...
Aku ingin seperti dia...sentiasa mendahulukan cinta dia kepada Allah...

RENUNGAN "SEBUAH HARAPAN" Mencintamu adalah alasan terbaik bagiku untuk terus memperbaiki diri, menyayangimu adalah ses...

Read more »

Ku merinduimu Mr teddy
Ku merinduimu Mr teddy

Wow...double wow..double sweet..double comel... Mr Teddy nie...semua comel... Mr. Teddy nie cuma teddy bear... Cik ak...

Read more »

 "Segmen: Paly nak bagi topup RM5"
"Segmen: Paly nak bagi topup RM5"

Follow Blog Paly, Like FBPage Blog Paly, Follow Twitter Blog Paly Bukak satu entri bertajuk "Segmen: Paly nak bagi topu...

Read more »
 
Top