2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away
2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away

Klik je banner ye...... link : http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/01/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html Liha...

Read more »

Segmen Suka-Suka By Nurul Atiqah
Segmen Suka-Suka By Nurul Atiqah

join segmen nie... jom ramai-ramai meh sini... nak join klik je banner lip lap tu...cantik...kan tak pun pergi je sini k.. ...

Read more »

Tolonglah....tmnet streamyx...nak nie...
Tolonglah....tmnet streamyx...nak nie...

Pakej langganan streamyx.... Yang nie ok tak line... sweetyz nak try langgan pakej nie.... Pakai moden broadband nie... a...

Read more »

sayang
sayang

Lirik Lagu Sayang – Shae Sayang apa khabar dengan mu Di sini ku merindukan kamu Ku harap cinta mu takkan berubah Kerna di si...

Read more »

Editing sweetyz yang ke-2
Editing sweetyz yang ke-2

Jiwang memanglah jiwang.... Sekilas pandang...siap pakai gambar upin ipin lagi... hihi... Saje nak belajar buat editing... ...

Read more »

satay
satay

Alamak...teringin nak makan satay nie... lama dah tak makan satay nie... nak makan..... tapi malas nak berbeli...hihi...

Read more »

Hasil editing yang pertama
Hasil editing yang pertama

hihi... hasil tangan sweetyz yang baru belajar.. cantik tak... mestilah cantik...hihi.. angkat bakul jap je...

Read more »

"Pre-Birthday Giveaway".
"Pre-Birthday Giveaway".

Thank cik adik manis...jemput sweetyz join segmen nie... Mesti join nie...hihi Nie mesti sempena nak tunggu Bdaya kan..hihi.....

Read more »

Segmen : Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama
Segmen : Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama

Banner yang menarik... nak join segmen nie... join-join... hihihi... klik je banner tu...kalau nak join... tak dapat klik.....

Read more »

MAKANAN KEGEMARAN RASULULAH S.A.W.
MAKANAN KEGEMARAN RASULULAH S.A.W.

MAKANAN KEGEMARAN RASULULAH S.A.W. 1. Barli – Bagus untuk demam jika dibuat sup. 2. Kurma – Nabi berkata rumah yang tidak mempunyai kur...

Read more »

Jangan pernah mengeluh
Jangan pernah mengeluh

Sentiasalah bersyukur... jangan pernah mengeluh... Biarlah keluhan itu dengan ucapan terima kasih... insyaAllah...Dia mampu melih...

Read more »

sejarah lama...indahnya dia..aku hadir disini
sejarah lama...indahnya dia..aku hadir disini

Jeling...jeling...mata bertentangan... mahu...mahu...aku tak mahu... hahaha... Tengok kat bawah nie... yang tulah entri sweet...

Read more »

Segmen : + Follower 2013
Segmen : + Follower 2013

Sebelum aku berada di alam mimpi... Sebelum tu nak mengeledah segmen nie pulak...hihi.. Malam nie...memang nak geledah segmen m...

Read more »

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013
IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Sweetyz datang lagi dengan satu segmen lagi...hihi.. Memang tak sudah-sudah dengan nak join segmen... Mana tak memang seronok t...

Read more »

SEGMEN JOM FOLLOW BY HOT MASA KINI
SEGMEN JOM FOLLOW BY HOT MASA KINI

satu lagi dan lagi... terasalah seronok bila ikot apa-apa segmen nie... memang menarik dan tertarik.. lagi cepat mata celik.....

Read more »

Tahniah untuk Dik Mieza Suhaini..follow ke-100
Tahniah untuk Dik Mieza Suhaini..follow ke-100

Nak story kit nie... Sweetyz dah dapat follower yang ke- 100... Thank suport cney..... Untuk http://kekapasberceloteh.blogspot.co...

Read more »

setia hujung nyawa lagi dan lagi
setia hujung nyawa lagi dan lagi

Nak korang tengok... sweet....couple....hahaha tak ler...sweet family... Petang nie...rugi tak tengok tau.... Dah berbaik semula... Memang...

Read more »

Special untuk Follower Ke-100
Special untuk Follower Ke-100

Join this site with Google Friend Connect Members  ( 88 )  More » ...

Read more »
 
Top