Dunia Cik Akak

♥ Blogger Sarawak |Keturunan Melanau | Isu semasa | Peribadi| Nuffnang | Drama TV Online | Novel Online | Tips Dan Petua | Tips Cinta | Resepi Simple | Ayat Jiwang♥

Gambar terkini Azlee Khairi dan Zara Zya - Love You Mr Arrogant

Alolo comelnya mereka nie kan...
kalau berjodoh betul-betul lagi best...
Cik akak suka tengok tau....

Gandingan mereka berdua memang terbaik....
Cik akak yang tak pernah melekat tengok drama melayu...
boleh pula jatuh cinta....

Gambar Kredit : Hero Terbaik Malaysia

 























26 Komentar untuk "Gambar terkini Azlee Khairi dan Zara Zya - Love You Mr Arrogant"

amboi2 :) ini baru betul peminat :)

haha suka2...dorg comel je masa berlakon cite ILYMA..

best2!rasa nak biar je episod dia lama2...hihi...sweet:)

mesti cik akak miss dia orang lepas nikan...

saya ni taklah minat sgt azlee khairi ni berlakon tpi dlm LYMA ni lakonan dia mmng best sgt! rasa dh minat dgn azlee khairi ni xD

minat bukan sekadar ucap dibibir..namun tindakan juga dibuktikan..hehe :)

peminat tegar ni cik akak hehe..
best endingnya sedih nie sobsob

zara nii ganas gileee..but mmg selambee jee

Salah sorang hero yg akak suka :D

bila tengok lelama handsome pulak si azlee nie kan..

x dinafikan lakonan dorg mmg best dlm LYMA. ;)

kat sini baru fiza ngk muke pelakon2 nye cik kak...

Bila dah berakhir nampak semakin hensem lak pakwe cik akak ni yer hehehe

semua comel2! hehe :) betul tu,LYMA ni memang best lah! :D

Nampaknya pengarah tak salah pilih pelakonlah ni.

Semoga Zara Zya Sukses Berlakon Ok

Selepas Drama LYMA Drama Tv9 Sukses Juga Zara Zya

memula saya pun x bepa minat azlee khairi & tk kenal pun zara zya...bila dh tengok drama LYMA...terus rasa best semacam jer. LYMA da best!.

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

ping blog SEO Reports for sweetyzhanieyz83.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Dunia Cik Akak - All Rights Reserved
Edited By BM Template By. Catatan Info