Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Sunday, August 18, 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

26 comments:

  1. amboi!!!!!!laju cik akak terjah dulu!!!!hakhakhak....klik iklan lah...hehehehee...

    ReplyDelete
  2. pesal iklan cik akak x aktif pulak??huishhh....

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen kak mia.. done follow dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    Cik akak Good Luck :D

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen sama....Selamat Hari Raya

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  6. #1230. Suka purple ye? Chot dtg singgah sini dr segmen sama. Gudluck!

    ReplyDelete
  7. salam, singgah dr segmen yg sama...goodluck!

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen mialiana.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    jemput singgah ye...

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya cik akak.. aiza tak sempat nak join, baru hari ni online..

    ReplyDelete
  10. Hai Cik Akak! Datang singgah sini dari segmen yang sama.. Memang dah follow sini pun.. SIap masuk dlm bloglist lagi.. Hehe.. Jom pakat2 support sesama rakan blogger! ^_~

    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html ..... :D

    ReplyDelete
  12. done hack this blog

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum...dah follow sini, datang segmen yang sama..if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    mselim3 heheh dah lama follow blog nie kan...

    ReplyDelete
  14. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  15. tahniah

    http://www.mialiana.com/2013/08/pemenang-segmen-12-jam-follow.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  17. singgah n follow dr segmen mialiana :)

    ReplyDelete
  18. datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama :)
    cantik design blog ni :)

    [ FREE Rainbow-Polkadot Blog Background ]
    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/08/freebies-rainbow-polka-dot-blog.html

    [APA Yang Kulit Kita MAKAN Setiap Hari]
    http://fatinicious.blogspot.com/2013/07/apa-yang-kulit-kita-makan-setiap-hari.html

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN