Siapa yang tak nak cantik kan....
Semua wanita memang nak cantik....
Nak lebih cantik...senang je......
hanya dengan memakai produk fair & lovely...
Pasti wajah anda akan bertambah berseri-seri....
Produk ini memang popular di kalangan remaja sekarang...
Kerana harganya memang murah dan produk fair & lovely nie memang produk kecantikan yang terbaik di benua asia....
tidak kira usia...produk nie memang mencetuskan fenomena yang tidak akan pupus di tinggal zaman....
Sejak zaman persekolahan lagi hinggakan umur cik akak 30 tahun nie....
Kewujudan produk fair & lovely masih di terima masyarakat cyber sekarang dan  memang masih kekal di Malaysia malah makin menjadi pilihan remaja termasuklah semua kaum wanita di seluruh di dunia...

Kalau dulu banyak iklan fair & lovely yang disiarkan di televisyen...
hinggakan satu iklan nie menambat semua hati wanita termasuklah cik akak dengan tajuk berjudul " Tiap hari sayang - fair & lovelys " 
Yang menampilkan pelakon anne ngasri...
Dan sekarang nie menampilkan pelakon hebat bollywood pula....
Hebat nak makin hebatlah.....fair & lovely nie..

Sekarang nie pun pihak fair & lovely dah memperkenalkan produk baru iaitu
krim pencerah muka  Advanced Multi Vitamin Fair & Lovely juga harum seperti minyak wangi....
Dimana hanya sekali pakai je...satu rumah boleh cium wanginya..hihi...
Hebatkan.....Walaupun murah tapi dapat menandingi produk-produk kecantikkan import yang lain....siapa yang tak memilih produk fair & lovely adalah pengguna yang rugi....hihi...
sebab hasilnya lebih 100 peratus mantap dari produk kecantikkan yang lain..

  1. Nyatakan bagaimana produk fair & lovely dapat membantu memberikan kecerahan pada kulit anda setiap hari. (tak kisah jika korang bukan pemakai produk ni pun boleh join.
Bagaimana produk fair & lovely membantu memberikan kecerahan pada kulit setiap hari...jawapan adalah kerana produk ini merupakan krim pelembap no. satu di Malaysia dan kini telah diperkenalkan dengan rangkaian Advanced Multi Vitamin yang mempunyai rangkaian Vitamin B3, C dan E, telah diperbaharui untuk membantu gadis-gadis memiliki kulit cerah berseri dengan lima rawatan pencerahan unik...

Selain itu, fair & lovely juga dapat mengurangkan masalah seperti berikut :-

  •  Mengurangkan bintik-bintik hitam 
  • Mengurangkan warna kulit perang
  • Mengurangkan kesuraman 
  • Mencerahkan lingkaran-lingkaran hitam
  • Mencerahkan tona kulit secara menyeluruh  

Rangkaian  Advanced Multi Vitamin Fair & Lovely terdiri daripada pembersih muka dan krim pencerah muka. Pembersih muka yang kaya dengan buih membersih secara lembut dan menyingkirkan bendasing daripada permukaan kulit, manakala krim pencerah muka menghidratkan dan mencerahkan kulit dengan Advanced Pink Formula. 

Formulasi baru ini menawarkan aplikasi dan penyerapan produk yang lebih efektif serta kewangian yang lebih harumi. Dengan hanya dua langkah mudah ini, para gadis boleh memiliki kulit yang lebih lembut, cerah dan berseri. 

2. Berikan azam / wishlist/ harapan anda untuk raya kali ni (2013, kalau nak lebih awesome letak la gambar u all sekali yang gempak-gempak gitu dan bagi la wish yang berkaitan dengan kecantikan. Kalau dengan produk fair & lovely pun lagi beri bonus pada u all)

Dengan tema cantik berseri di aidilfitri cik akak berazam untuk tampil lebih cantik dan berseri-seri malah lebih cerah dengan hanya satu jalinan sentuhan halus produk fair & lovely Malaysia yang sentiasa memberi inspirasi pada si pemakainya...sepert gambar cik akak nie

3Lengkapkan slogan : “Produk Fair & Lovely sentiasa di hati kerana ia membantu si pemakai agar tampil lebih 100 peratus cantik, berseri-seri, cerah serta anggun malah tampak lebih muda dari usianya dengan hanya satu sentuhan halus kasih sayang dan cinta dari produk fair & lovely....

Nota cinta : Alhamdulillah...akhirnya peperangan untuk tugasan menjoinkan diri ini berakhir dengan senyuman dan satu noktah bahagia.....

Post a Comment



Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top