Alhamdulillah selesai juga contest ramadhan & raya by cik akak

Dengan semangat 100 peratus pecutan larian cik akak mengumumkan pemenang bertuah untuk contest cik akak nie...

Berbunga-bunga pula cik akak nie kan...hihi...

jom kita tengok...nombor siapa yang kena

RUJUK NO PESERTA DI SINI



Hadiah tajaan cik akak

Duit raya 

RM30.00 x 1 pemenang = No.52 (dah dibayar)

RM10.00 x 10 pemenang = No.7, No.9, No.21, No.27, No.43, No.42, No.58, No.62, No.63 & No. 85

Hadiah bertuah (Misteri) = No.8 & No.50

Hadiah tajaan cik akak tuntut di SINI

peringatan : no yang telah diwarna bermakna cik akak dah bayar melalui top ataupun bank in...ikut pilihan anda :)

*****************************************

Hadiah-hadiah dari sponser pula


<Adik Wani>


3 note pad x 3 pemenang = No.65, No.54 & No.36

RM5 x 3 pemenang (topup maxis, celcom & digi) = No.30, No.46 & No.47

Sila tuntut di SINI

**************************

<Kak Hasnah>

Duit raya 

RM10 x 3 pemenang (ada akaun Maybank & CIMB) = No.5, No.6 & No.74

Sila tuntut di SINI

**********************************************

<HAKIM>

RM5.00 x 2 pemenang - topup (Maxis dan celcom sahaja) = No.76 & No.78

Sila tuntut di SINI

**********************************************************************************

<Adik Nur Aqilah>

Duit raya 

RM20.00 x 1 pemenang : No.93

Sila tuntut di SINI

*********************************

<Akak Kathy>

Penanda buku

2 x 4 pemenang (limited edition sempena ramadhan) = No.72, No.75, No.77 & No.89

Sila tuntut di SINI

Peringatan : Nombor yang dah diwarnakan bermaksud hadiah dah dituntut.
Yang belom tuntut sila tuntut dengan kadar segera.

***************************************

<Farah>

Voucher parkson RM20.00 = No.4

RM5.00 x 2 pemenang (Topup) = No.49 & No.26

1 hadiah misteri dari mary kay = No.39

Sila tuntut di SINI


Sila pastikan anda menghantar maklumat kepada para sponser yang betol.

Maklumat yang diperlukan

(Untuk pemenang yang mendapat barangan pos dan hadiah misteri sahaja)
Nama Penuh : 
No. HP :
No.Peserta :
Alamat surat menyurat : 
Link segmen :
---------------------------------------------------
(untuk pemenang duit raya dari sponser)

Nama Penuh :
No. Akaun : 
Akaun yang digunakan : CIMB/MAYBANK SAHAJA
No. peserta :
Link Segmen :

** sekiranya ingin menukar duit raya kepada topup...sila rujuk sponser terlibat 

----------------------------------------------------
(untuk pemenang topup)

Nama Penuh :
No.HP :
No.peserta :
Link Segmen :
Prabayar yang digunakan : 

------------------------------------------------------------
Hadiah dari cik akak 

Nama Penuh :
No.akaun :
Akaun apa :
No. peserta :
Link segmen :

** sekiranya ingin menukarkan duit raya kepada topup...anda hanya tambah detail prabayar yang digunakan....

Peringatan : Sila tuntut hadiah dalam tempoh tiga hari sahaja..
Sekiranya berlaku kelewatan...cik akak dan para sponser terpaksa membatalkan hadiah tersebut....
Sebarang alasan dari pihak anda akan kami abaikan....

Mohon kerjasama anda semua..

Post a Comment

  1. Yeahhh!! menang . alhamdulillah :) thanks cik akak :)

    ReplyDelete
  2. aik ... no.Lia tak sangkutlah .. hahaha .. tahniah semua ...

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada mereka..fizi puji cara cikakak organiz pemenang..detail dan menyenangkan peserta..tahniah cikak...:D

    ReplyDelete
  4. alhadulillah.. tahniah kepada semua yang menang.. :D

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah menang! thanks :)
    tahniah kpd pemenang lain :)

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada pemenang.tahniah juga pada cik akak..=)

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada yg memenanginya segmen by cik akak ni ...

    tahniah pada pemenangnya ...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..tersangkut juak
    makseh :)

    ReplyDelete
  9. Nampaknye Qeela takde rezeki lagi kali ni..tp xpelah,kot2 ade rezeki besar teros nnt kan huhuhuuu. Anyways congrats kpd semua pemenang :D

    ReplyDelete
  10. Alhamdullilah sy menang :D
    tahniah pada pemenang !
    terima kasih cik akak ^_^

    ReplyDelete
  11. no 20 xda dalam senarai, xda rezeki, apa pun tahniah buat yg menang..;-)

    ReplyDelete
  12. Huhu.. Takde rezeki kat sini.. Btw, tahniah buat semua pemenang! ^^,

    ReplyDelete
  13. cik akak...
    sy dah im dah adik wani..
    tapi x de maklum balas pun...

    ReplyDelete
  14. eeh... dah balas dah.. hehehe sorry thanks cik akak

    ReplyDelete
  15. dah inbox sponsor.. makseh kak.. :)

    ReplyDelete
  16. huhu..xmenang...xpe...cuba lagi...

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..tahniah pd pemenang!

    ReplyDelete
  18. akak, kita baru perasan komen akak..busy sgt smp langsung tak sempat nak buka blog..kita dh inbox sponsor tp valid lagi ke?

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada semua pemenang ye ^^

    ReplyDelete


Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top