Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 16 Jun 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.

tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Post a Comment

  1. selamat bersegmen cikAkak :) rajin join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab senang je.,..copy paste je entri...hihi :)

      Delete
  2. Selamat bersegmen...semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen cik akak.. dah tak sempat aiza nak join.. huhu..

    ReplyDelete
  4. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 9.00 malam ini.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen yg sm... n klik2 juga... hehe... http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

    ReplyDelete
  6. hee..bw sini..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen cik akk.. tak sempat nak ke blog akk dua tiga hari ni.. penat sikit.. keep blogging ya... :)

    ReplyDelete
  8. datang pagi membalas kunjungan hehe (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank sayang...kunjungan amat dihargai :)

      Delete
  9. selamat bersegmen
    btw done follow.
    follow back ye.
    blackisswhite.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. anis datang blogwalking sini :)

    ReplyDelete
  11. salam. datang berkunjung dari segmen yang sama.

    http://april-in-love.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

    follow already =)

    ReplyDelete
  12. Salam.. balas kunjungan ke taman saya :) done follow awak jugak :) thanks

    http://syazwanieafandi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html
    bls kunjungan

    ReplyDelete
  14. balas kunjungan n done follow here :)

    http://littlekakak.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

    ReplyDelete


Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top