Join segmen bloglist tekan SINI

Salam Ramadhan untuk rakan blogger semua....
Memandangkan bulan ramadhan bakal menjelma tidak lama lagi.....
Cik akak dengan berbesar hati ingin mengadakan satu contest yang dibantu oleh sponser yang baik hati....contest ini   bertujuan untuk mengeratkan silatulrahim antara rakan blogger....
InsyaAllah contest ini berlangsung dua minggu sahaja.....
Semoga contest ini mendapat sambutan dari rakan blogger semua.....

Kalau dah ada contest kan.....
Mestilah ada hadiah-hadiahnya.....
Hadiah kali nie oshem dan menarik tau....
Tak rugi anda join.....sebab cik akak mencari 28 orang pemenang.....
Dan kemungkinan besar cik akak menambah dua lagi untuk pemenang bertuah...hihi..
InsyaAllah......

Pemilihan pemenang memang 100 peratus menggunakan encik random dan hanya pemenang bertuah akan cik akak pilih sendiri menggunakan cabutan bertuah......

Jom kita lihat senarai hadiahnya.....

*****************************************************
Hadiah tajaan cik akak.....

Duit raya 
RM10 x 10 pemenang......
Hadiah bertuah masih dalam rahsia....(2 orang)

**************************************************************************
Dari sponser....


3 note pad x 3 pemenang
RM5 x 3 pemenang (topup maxis, celcom & digi)


Duit raya 
RM10 x 3 pemenang (ada akaun Maybank & CIMB)

RM5.00 x 2 pemenang - topup (Maxis dan celcom sahaja)

Duit raya 
RM20.00 x 1 pemenang - (hanya diberikan kepada peserta terakhir yang join)

Penanda buku
4 x 4 pemenang (limited edition sempena ramadhan)

2 x 2 pemenang - produk mary kay

InsyaAllah kalau ada perubahan hadiah pasti kan diumumkan dari semasa ke semasa...
Mudahan contest ramadhan cik akak mendapat sambutan....

hadiah dari sponser....
cik akak serah 100 peratus untuk mereka memilih sendiri...hihi....

Tugas cik akak hanya mengumumkan pemenang....



Post a Comment

  1. Replies
    1. Thank untuk kak nah juga tau..hihi

      Delete
  2. Replies
    1. mama jangan lupa support oke..hihi

      Delete
  3. Replies
    1. adik anis...jangan lupa suppor tau..hahaha

      Delete
  4. steady semua hadiah ya cik akak. best!

    http://chacamonsterr.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. good luck dan selamat bersegmen ye kak :D

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. jangan lupa support cik akak tau..hihi

      Delete
  7. wah... Lia nak hadiah dari cik akak.....

    ReplyDelete
  8. wahhh menarik :) sy nk hdiah dr cik Akak...

    ReplyDelete
  9. banyaknya hadiah yang menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti cuba aiza...mana tau ada rezeki..hihi

      Delete
  10. akak, buat lah top refferal. baru mcm layak nak menang hadiah best. hehe :)

    ReplyDelete
  11. biar bena sorang dpt RM100? hehe.. mlm lak kmk join.. ingatkan kmk mum kmk lupak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf dik..cik akak tersalah taip...hihi...kalau nak bayar seratus sorang tu tak mampu cik akak :)

      Delete
    2. Huhu , Tu yang terkejut tuu .. Ingatkan Cik Akak dapat bonus .

      Delete
  12. semoga kontest ni berjaya!!!! aminnn

    ReplyDelete
  13. RM 100 untuk 10 pemenang ? Wow ! Biar betul nie ..
    Kena join nie ! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf dik..ada kesilapan typo kat hadiah tu...maaf di pinta :)

      Delete
  14. I just like the helpful info you provide in your articles.
    I will bookmark your blog and take a look at again here
    frequently. I am quite sure I will be told many new stuff right here!
    Good luck for the following!

    Review my weblog; diy improvements - http://www.homeimprovementdaily.com/,

    ReplyDelete


Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top