Sebelum nak join mini giveaway nie...
cik akak memohon berbanyak maaf ye...
Senarai peserta untuk giveaway cik akak tu....
kalau sempat nak pulish malam nie....
tak sempat insyaAllah balik keja esok...
Bukan apa....mata nie mengantok sangat.....
entah bertahan ke tidak malam nie.....
kalau tak senarai peserta malam nie...insyaAllah esok ye.....

Sebelum cik akak terlupa....bagus cik akak join awal-awal mini giveaway nie..
makseh adik sabrina SA & adik Arifah coz sentiasa ingat kat cik akak nie...
terima kasih ye sayang....

Dengan lafaz bismillah cik akak join give away nie...
semoga ada rezeki untuk kita bertiga..hahaha.....

Follow belog sudah...like fanpage suka...
cuma yang belum ......pemenang je lagi....
hope dapat menang lah kami bertiga..hahaha....

Adik-adik...kakak-kakak...abang-abang....makcik & pakcik...
Jomlah support giveaway adik nie....

Seterusnya....beralih kepada mangsa tag cik akak pula...
maaf ye kalau u alls kena tag cik akak....
cik akak tag sebab sayang tau...hihi...

bersiap sedia okey......
jangan lari pula....




Klik banner kalau nak join....


Post a Comment

  1. tq tag kathy sis...:)
    inshaAllah join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom lah ka...senang je tu...
      cik akak join...sebab like fanpages je...hihi

      Delete
  2. gud luck cik akak :)wah mcm menarik ja,nanti nak join jg hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom dik...join...cik akak kasi promosi mantap :)

      Delete
  3. Good luck ye cik akak ... Uyoo ada nama adik kat situ .. Hehehe thank you cik akak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...mestilah ada dik :)
      biasa cik akak buat cam tu kan..hihi
      makseh dik :)

      Delete
  4. Xde fb, cam ner nak join ... Pc pun rosak, online nie pun guna hp jer ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah join..sebab syarat dia like FB :)

      Delete
  5. thanks sudi tag aiza.. good luck ya cik akak.. :D

    ReplyDelete
  6. insya Allah isnin depan iha join.. good luck cik akak sayang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom-jom...nanti dapat hadiah bagi dua ye..hihi

      Delete


Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top