Cash out 8share kali kedua
Cash out 8share kali kedua

Tadi cik akak semak akaun 8share. Alhamdulillah dah boleh cash out pun. Syukur sgt sgt sebab dapat cash out akhirnya hihi.. Cik akak cash...

Read more »

" Segmen Follow April hingga Disember 2013 by cik akak omei "
" Segmen Follow April hingga Disember 2013 by cik akak omei "

Jom ramai-ramai join segmen cik akak nie... Segmen lama nie...hadiah pun terbaik dari ladang...hahaha Selamat malam semua......

Read more »

Kek brownies chesse dan kek pandan a.k.a sekaya tebal
Kek brownies chesse dan kek pandan a.k.a sekaya tebal

Cik akak nak tayang bajet jap hahaha. Jangan marah tau. Sebab gambar je mampu bagi nie. Nak bagi betoi 2 memang tak dapat. Kek hasil tang...

Read more »

isk isk molek lah sangat kan
isk isk molek lah sangat kan

Alhamdulillah sekejap je naik income cik akak nie... makseh kepada mereka yang sudi klik-klik nuffnang cik akak tu.... InsyaAlla...

Read more »

Tertamu blog cik akak merindui kalian
Tertamu blog cik akak merindui kalian

Selamat malam tetamu blog cik akak.. Cik akak menyepi sekian lama. Tanpa jejak.. Tanpa komen.... Adakah cik akak dirindui...... Masih i...

Read more »

Inilah hasilnya
Inilah hasilnya

Dah dapat cash out nie... Cik akak dapat CPUV lagi... Alhamdulillah..

Read more »

Amboi
Amboi

Tengok  memang bajet sangat. Mak cik dengan anak sedara. Siapa paling comel.hahaha

Read more »

Drama/Filem Adaptasi Novel : playboy itu suami aku
Drama/Filem Adaptasi Novel : playboy itu suami aku

Allah lebih sayang kan dia. Shooting drama #playboyitusuamiku  . Persoalannya siapa yang meninggal? pasti nya kena tengok sampai habis. -...

Read more »

Cash out nuffnang tapi tak dapat lagi nie
Cash out nuffnang tapi tak dapat lagi nie

Nampaknya cik akak nie dah macam menunjuk-nunjuk pula kan.... Bukan niat nak ghairah dengan duit nuffnang nie tau... Cuma cik akak ...

Read more »

santapan pagi
santapan pagi

Pagi-pag pergi ke bendang.... pergi bersama si jantung hati.... Pagi-pagi ingin bersembang..... Mendengar suara pengubat hati.......

Read more »

Motivasi diri
Motivasi diri

Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal, tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah. Itulah semangat yang akan m...

Read more »

lama tak update
lama tak update

Wah lama berbenor cik akak menyepi tanpa berita nie kan.... Ada siapa rindu cik akak tak..hihi.... Sepi nie sebab malas je..... M...

Read more »

keywords hari ini
keywords hari ini

Menjadi-jadi pula keyword blog cik akak nie kan ...... Tak habis-habis lagi dengan drama pisa nie...hihi...

Read more »

Mai lah baca
Mai lah baca

Mari sini semua...jom lah baca quota cinta dan kata-kata motivasi nie.... mana tau ada yang berkenan ke apap.... boleh gak buat tampal ...

Read more »

CINTA AKU HANYA UNTUK DIA
CINTA AKU HANYA UNTUK DIA

                     Melihat kebesaran ilahi..... Aku menangis sedih....... kerana aku terlalu kerdil di mata NYA..... A...

Read more »

Berehat berblog
Berehat berblog

Selamat petang semua. Maaf lama dah tak blogwalking. Cik akak planning nak berhenti berblog untuk seketika. Tapi tak tahu lagi sampai bil...

Read more »

insyaAllah pasti ada jalannya
insyaAllah pasti ada jalannya

Salam kepada semua pembaca blog cik akak nie.... Pagi nie...cik akak memang sedih sesangat tau..... Entah kenapa....bila cik akak nak...

Read more »

Motivasi diri : Tips ke arah solehah
Motivasi diri : Tips ke arah solehah

Kita hanya manusia biasa... yang tak pernah lari dari membuat kesilapan.... Apa yang penting.....berubahlah.... bukan mudah unt...

Read more »

DRAMA : Dalam Setiap Sujud - Full episod
DRAMA : Dalam Setiap Sujud - Full episod

sejak dua menjak nie....blog cik akak nie dah macam..... hidup segan mati pun tak nak...hahaha... wah ayat tu...kasi pelempang karan...

Read more »

kenapa hilangkan warna latar
kenapa hilangkan warna latar

berubah tak blog cik akak...hihi... Berubah cuma tak de warna latar je..hihi.. blog lambat loading... tu yang masalahnya..... k...

Read more »

Aku, dia, cinta dan perkahwinan
Aku, dia, cinta dan perkahwinan

Selamat pagi semua..... Lama cik akak tak aktif kat sini kan.... Maaf tau...maklumlah isu bb masih mengganggu nie..hahaha... Cint...

Read more »

Senang ke nak kahwin ???
Senang ke nak kahwin ???

Tengok tajuk...kompem blogger terkejar-kejar nak baca kan...hahaha... Semua nie pendapat cik akak je.... Melalui pengalaman hidup cik...

Read more »

Misteri dan misteri lagi
Misteri dan misteri lagi

Masalah pula dengan Broadband cik akak nie tau.,..huhu... Mesti kerja adik bongsu cik akak nie... Layan youtube...hinggakan habis volum...

Read more »

Kad birthday dari blogger mizz aiza
Kad birthday dari blogger mizz aiza

Hari nie dari kad bday dari sahabat cik akak yang tak pernah jemu memberi semangat kat cik akak . Makseh za syg. Terharu tau dapat kad dar...

Read more »

Alahai my hero
Alahai my hero

Apa sudah jadi nie.... Anak sedara ambil gambar guna tablet.. Alamak pandai pula nak guna kamera dalam tablet tu. Dan inilah hasilnya.. h...

Read more »

Ada mantap tak
Ada mantap tak

Nielah kerja cik akak hari ini. Bermain dengan dapur. Alhamdulilah selesai juga akhirnya. Inilah hasilnya.

Read more »

Kenangan 2010 bersama my hero
Kenangan 2010 bersama my hero

Comel tak kami bertiga...hihi... Nie lah cik akak di tahun 2010..hahaha... Still comel lagi cute kan.....hahaha.... Anak sed...

Read more »

iklan churp-churp yang sentiasa di blog
iklan churp-churp yang sentiasa di blog

selamat malam semua.... Lama cik akak menyepi kan...hihi.... Bukan apa..saja-saja je.....sibuk lah sangat dengan si adik dengan si ...

Read more »

Bila cik akak bercuti
Bila cik akak bercuti

Gambar google je..hahaha.... "Cik akak masak kari..... Jomlah baca entri...... Hari ini cik akak bercuti.... Cuti du...

Read more »

Al-kisah si ikan bawal hitam
Al-kisah si ikan bawal hitam

Pagi tadi pergi supermarket beli barang.... Anak sedara cik akak pun ikot juga.... memang ada lah planning anak sedara cik akak tu....

Read more »
 
Top