cerita kamek
cerita kamek

kali nie nak entri kakar melayu sarawak...hehehe.... ya tak faham buat-buatlah faham...sengaja nak entri blog dengan kakar melayu sarawak......

Read more »

aku masih disini
aku masih disini

Assalammualaikum dan salam sejahtera..... Pertama kali sweetyz nak ucapkan terima kasih kepada yang follow blog sweetyz....terima kasih b...

Read more »

entahlah
entahlah

Hari jumaat yang indah...penghulu segala hari.... Bismillah....dengan kalimah Allah ini aku teringin nak update my blog....bukan apa saje j...

Read more »

Ranking Malaysia naik lima anak tangga
Ranking Malaysia naik lima anak tangga

Harimau Malaya....Harimau Malaya merupakan satu pasukan kebangsaan yang amat dibanggakan jutaan peminat Malaysia...Biar pun Kalah di mata se...

Read more »

Derita rahim jatuh
Derita rahim jatuh

Mungkin kerana kesibukan anda tak sempat nak membaca akhbar hari ini....artikel nie sweetyz sempat baca dan sweetyz copy terus pastekan kan ...

Read more »

Berubah dengan niat ikhlas
Berubah dengan niat ikhlas

Ini satu lagi  Tazkirah Remaja Bersama Mohd.Zawawi Yusoh..... entri nie memang menarik.... sengaja sweetyz postkan balik untuk pengetahu...

Read more »

ubati marah dengan ilmu dan amal
ubati marah dengan ilmu dan amal

BILAKAH kali terakhir anda marah dan kepada siapakah anda tujukan kemarahan itu? Sudah berapa banyak hati yang terluka dengan kemarahan anda...

Read more »

Good nite
Good nite

Selamat malam sayang...selamat malam chinta... Mood nak tido...jom kita tdo...esok jumpa lagi... sayang u all....da sayang

Read more »

pelbagai novel
pelbagai novel

Hangat di Pasaran! Sehangat Asmara MYR     19.90    16.92 TUHAN Sedang Menguji Kita MYR     19.90    16.92 ...

Read more »

punca kelemumur
punca kelemumur

aduh gatalnya kepala ku.....gatal bukan ada serangga kutu...tapi gatal kerana kelemumur.....itulah keluhan setiap individu bila terdapatnya ...

Read more »

khasiat buah kurma
khasiat buah kurma

Buah   kurma atau dalam bahasa Arabnya tamar tergolong dalam keluarga phoenix. Sekumpulan jenis palm seperti kelapa sawit sementara buahnya...

Read more »

Kaum Adam
Kaum Adam

Dalam memenangi hati wanita apa yang penting adalah penampilan luaran, biar ada yang berkata jangan menilai buku dari kulitnya namun itulah...

Read more »

khasiat anggur
khasiat anggur

entri nie aku copy n paste je...sekadar untuk pengetahuan je..... 10 Manfaat Buah Anggur 10  Manfaat Buah Anggur -  Buah anggur  bera...

Read more »
 
Top